Viikkoennakko 38/2019 – Pajulahdessa miesten ammattilaisturnaus

16.9.2019  |  19:16  |  Ennakot

Ammattilaistennistä on tarjolla myös tällä viikolla Suomessa, kun Pajulahdessa pelataan $15,000 ITF-kilpailu. Pääsarjassa on mukana muun muassa maajoukkueen riveissä Espoossa nähty Patrik Niklas-Salminen. Miesten maajoukkueen pelaajista ovat kentillä myös Emil Ruusuvuori ja Harri Heliövaara Skotlannissa sekä naisista Anastasia Kulikova Montenegrossa.

Pajulahti: karsintojen ensimmäiseltä kierrokselta jatkoon ainakin Ahti ja Sormunen

Davis Cup -viikonlopun jälkeen pelataan Pajulahdessa miesten $15,000 ITF-ammattilaisturnaus. Sisäkentillä pelattavassa turnauksessa isketään kaksin- ja nelinpelissä.

Turnauksessa on mukana monia suomalaispelaajia. Pääsarjassa nähdään varmuudella miesten maajoukkueen riveissä Espoo Metro Areenalla pelannut Patrik Niklas-Salminen sekä villit kortit turnaukseen saaneet Masi SarpolaRoni RikkonenOskar Antinheimo ja Roni Hietaranta. Maanantaina alkaneissa kaksinpelin karsinnoissa ovat voittoja suomalaisista juhlineet Ville-Petteri Ahti ja Jason Sormunen. Karsintojen ensimmäinen kierros pelataan loppuun maanantaina ja tiistaina on vuorossa karsintafinaalit sekä ensimmäiset pääsarjan ottelut.

Katso kaaviot alla olevasta linkistä.

$15,000 ITF WORLD TENNIS TOUR | PAJULAHTI

Ruusuvuori ja Heliövaara Skotlannissa sekä Kulikova Montenegrossa

Maajoukkueen miehistämme pelaavat tällä viikolla myös uransa kovimman voiton ottanut Emil Ruusuvuori (ATP-165) ja Harri Heliövaara (nelinpelin ATP-153). Suomalaiskaksikko pelaa kaksinpeliä ja yhdessä nelinpeliä €46,600 ATP Challenger -turnauksessa Skotlannissa. Ruusuvuori on kaksinpelissä neljänneksi sijoitettuna suoraan toisella kierroksella.

€46,600+H ATP CHALLENGER | SKOTLANTI, LIVESTREAM

Naisista vauhdissa on Anastasia Kulikova (WTA-552) Montenegrossa.

$25,000 ITF WORLD TENNIS TOUR | MONTENEGRO

PORSCHE JUNIOR TEAM FINLANDIN OTTELUSEURANNAT

Tällä viikolla voit seurata junioreiden otteita seuraavissa pelipaikoissa.

ALLE 18-VUOTIAIDEN 2. KATEGORIA ITF WORLD TENNIS TOUR | KANADA
ALLE 18-VUOTIAIDEN 3. KATEGORIA ITF WORLD TENNIS TOUR | KIINA
ALLE 14-VUOTIAIDEN 3. KATEGORIA | KROATIA
ALLE 12-VUOTIAIDEN 1. KATEGORIA TENNIS EUROPE | RANSKA

Jaa:

Seuraava uutinen: I-divisioona käynnistyy kahdeksalla… →