Viikkoennakko 33/2019 – junioreiden SM-kilpailut jatkuvat, myös kansainvälinen junioriturnaus käynnissä Hangossa

12.8.2019  |  13:45  |  Ennakot

Junioreiden ja ammattilaisten osalta riittää jälleen seurattavaa tällä viikolla. Lisäksi senioreiden MM-kilpailuissa riittää jännitettävää suomalaispelaajien osalta.

12- ja 16-vuotiaiden SM-kilpailut Kotkassa ja Kaarinassa – Hangossa kansainvälinen ITF-junioriturnaus

Tällä viikolla riittää seurattavaa junioreiden osalta kotimaan kentillä, kun vuorossa ovat 12- ja 16-vuotiaiden SM-kilpailut Kotkassa ja Kaarinassa (4. Cinia JGP -osakilpailu) 15.-18.8. sekä kansainvälinen alle 18-vuotiaiden ITF-turnaus 12.-17.8.

12-vuotiaiden SM-mitaleista pelataan Kotkassa ja 16-vuotiaat iskevät Kaarinassa. 14-vuotiaiden SM-kilpailut saatiin eilen päätökseensä – lue lisää täältä. Hangon kansainvälisessä ITF-kilpailussa on mukana useita suomalaisia ja turnausta voit seurata myös etänä Tennisliiton YouTube-kanavalta.

ALLE 12-VUOTIAIDEN SM-KILPAILUT | KOTKA
ALLE 16-VUOTIAIDEN SM-KILPAILUT | KAARINA
ALLE 18-VUOTIAIDEN 5. KATEGORIA ITF WORLD TENNIS TOUR | HANKO

Kansainvälisillä kentillä on myös Oliver Byskata, joka pelaa alle 14-vuotiaiden Tennis Europe -turnausta Saksassa.

ALLE 14-VUOTIAIDEN 2. KATEGORIA TENNIS EUROPE | SAKSA

Kontinen/Peers avasivat voitokkaasti Cincinnatin Masters-turnauksen

Henri Kontinen (nelinpelin ATP-25) ja John Peers (nelinpelin ATP-27) jatkavat valmistautumistaan vuoden viimeiseen Grand Slam -turnaukseen US Openiin tällä viikolla Cincinnatin ATP Masters -turnauksessa. Seitsemänneksi sijoitetut Kontinen/Peers avasi turnauksensa voitolla kovista kaksinpelaajista Kanadan Felix Auger-Aliassimesta (kaksinpelin ATP-21) ja Italian Matteo Berrettinista (kaksinpelin ATP-26) 7-6(5), 2-6, 10-4. Toisella kierroksella asettuu vastaan voittajat ottelusta Jan-Lennard Struff/Dominic ThiemDiego Schwartzman/Horacio Zeballos.

ATP MASTERS 1000 | CINCINNATI, YHDYSVALLAT

Viime viikolla upeasti ATP Challenger -turnauksen loppuotteluun selvinnyt Emil Ruusuvuori (ATP-209) jatkaa otteluitaan Challenger-tasolla Italiassa. Ruusuvuori on turnauksessa neljänneksi sijoitettuna ja suoraan toisella kierroksella, jolla kohtaa voittajan ottelusta Jeremy JahnFajing Sun.

€69,280+H ATP CHALLENGER | ITALIA

Myös Patrik Niklas-Salminen (ATP-568)  jatkaa otteluitaan tällä viikolla ITF-kiertueella. Niklas-Salminen ylsi välieriin Ruotsissa viime viikolla ja tällä viikolla hän pelaa $15,000 ITF World Tennis Tour -kilpailussa Serbiassa.

$15,000 ITF WORLD TENNIS TOUR | SERBIA

50-, 55- ja 60-vuotiaiden henkilökohtaiset MM-kilpailut käynnissä Portugalissa – suomalaisilla hyvä startti

50-, 55- ja 60-vuotiaiden henkilökohtaiset MM-kilpailut pelataan tällä viikolla Lissabonissa Portugalissa – MM-mitaleista pelataan kaksin- ja nelinpeleissä sekä sekanelinpeleissä. Turnaus käynnistyi jo viime lauantaina ja tähän mennessä suomalaisista ovat voittoja päässeet nauttimaan kaksinpeleissä: Satu Pirilä (N50), Karoliina Peura (N50), Hannu Hamari (M50), Olli Salminen (M50), Mikael Broman (M60) ja Joakim Berner (M60).

KAAVIOT & OTTELUOHJELMA

Suomen edustajat

50-vuotiaat: Satu Pirilä, Karoliina Peura, Päivi Kilpeläinen, Alexander Lindholm, Hannu Hamari, Olli Salminen, Kenneth Sundberg
55-vuotiaat: Marja Paloheimo, Johanna Leppänen, Kaija-Leena Kolho, Kristian Raitasalo, Yrjö Aaltonen,
60-vuotiaat: Heli Petäjä, Leena Ranta, Joakim Berner, Mikael Broman,

 

 

Jaa:

Seuraava uutinen: 10-vuotiaiden Cinia JGP:n… →