Soome ja Martikainen tuplamestareiksi 14-vuotiaiden SM-kilpailuissa Kotkassa

11.8.2019  |  18:27  |  Raportit

Poikien kaksinpelin loppuottelijat Arttu Ronkainen ja Otso Martikainen

Kuopiolainen Saskia Soome (PTT) ja helsinkiläinen Otso Martikainen (HVS) juhlivat tuplamestaruuksia 14-vuotiaiden ulkokenttien SM-kilpailuissa Kotkassa. Kilpailu oli vuoden neljäs Cinia Junior Grand Prix -osakilpailu. Turnausjärjestäjänä toimi Smash-Kotka.

Seitsemän oli onnenluku Kotkassa, sillä sekä Soome että Martikainen olivat turnauksen seitsemänneksi sijoitettuja. Soome (alakuvassa) voitti tyttöjen kaksinpelin loppuottelussa ykköseksi sijoitetun Rinja Kauton (OVS) – valitettavasti Kautto joutui antamaan luovutuksen tilanteessa 6-4, 4-3. Pronssia saavuttivat Oulun Verkkopalloseuran Sofia Holopainen ja Smashin Julia Lintu. Poikien loppuottelussa kohtasivat Martikainen ja kolmanneksi sijoitettu Smashin Arttu Ronkainen. Martikainen nappasi mestaruuden erin 6-2, 6-2. Ronkainen palkittiin myös turnauksen Fair Play -pelaajana. Pronssille pelasivat Veikko Sivonen (HVS) ja Markus Vainikka (Smash).

Nelinpeleissä kultaa juhlivat parit Soome/Holopainen ja Martikainen/Max Alopaeus (ETS). Sekanelinpelin kultaa voittivat Leo Stenlund (ÅLK) ja Daria Bibanina (Smash-Kotka).

– Kokonaisuudessaan kilpailut sujuivat hyvin. Erityisesti pelaajien, valmentajien ja vanhempien käytös ja urheilullisuus olivat kauttaaltaan todella hyvällä tasolla, kertoi kilpailunjohtaja Pasi Ahti.

TULOKSET

14-vuotiaiden SM-kilpailuiden loppuottelut

Tyttöjen kaksinpeli: [7] Saskia Soome, PTT – [1] Rinja Kautto, OVS 6-4, 4-3 rtd
Poikien kaksinpeli: [7] Otso Martikainen, HVS – [3] Arttu Ronkainen, Smash 6-2, 6-2
Tyttöjen nelinpeli: [2] Saskia Soome, PTT/Sofia Holopainen, OVS – Milla Kanto, TaTS/Natalia Papshev, GT 6-3, 6-3
Poikien nelinpeli: [2] Otso Martikainen/Max Alopaeus, ETS – [1] Jami Savolainen, HVS/Leo Stenlund, ÅLK 6-2, 2-6, 10-7
Sekanelinpeli: [1] Leo Stenlund, ÅLK/Daria Bibanina, Smash-Kotka – [2] Atte Viikki, TaTS/Serena Hatakka (Smash) 6-0, 6-4

Seuraava uutinen: 12-vuotiaat pojat kuudenneksi… →