Viikkoennakko 33/2018 – Suomen kesän viimeinen ITF-ammattilaisturnaus Talin Tenniskeskuksella

13.8.2018  |  11:03  |  Ennakot

Henri Kontinen ja John Peers, kuva: ATP World Tour

Helsingissä Talin Tenniskeskuksella käydään Suomen kesän viimeinen ITF-ammattilaisturnaus tällä viikolla. Suomen kentillä pelataan myös 14- ja 18-vuotiaiden sekä seniorien ulkokenttien SM-kilpailut. Lisäksi Henri Kontinen ja John Peers pyrkivät jatkamaan voittojen tiellä Cincinnatin ATP Masters 1000 -turnauksessa.

Miesten $15,000 ITF-turnaus Talin Tenniskeskuksella 13.-19.8.

Tällä viikolla käydään Talin Tenniskeskuksella Suomen kesän viimeinen $15,000 ITF-ammattilaisturnaus, Digitalist Open. Suomalaisista kaksinpelin pääsarjassa ovat toiseksi sijoitettu Patrik Niklas-Salminen, Otto Virtanen, Patrick Kaukovalta, karsinnan selvittäneet Peter Sillanpää ja Leevi Säätelä sekä villit kortit saaneet Eero Vasa, Roni Hietaranta ja Alex Hedman. Nelinpelissä on mukana useita suomalaispareja, muun muassa viime viikon Hyvinkään turnauksen finalistit Kaukovalta/Vasa ja Sami Huurinainen/Masi Sarpola.

KAAVIOT

Kontinen/Peers Cincinnatin Masters-turnauksessa

Henri Kontinen ja John Peers pyrkivät jatkamaan voittojen tiellä Cincinnatin ATP Masters 1000 -turnauksessa. Suomalais-australialaispari juhli sunnuntaina Toronton Masters-turnausvoittoa – lue lisää täältä.

Cincinnatissa Kontinen/Peers on kolmanneksi sijoitettuna suoraan toisella kierroksella. He kohtaavat avausottelussaan voittajat ottelusta Ivan Dodig (CRO)/Robin Haase (NED) – Artem Sitak(NZL)/Stefanos Tsitsipas (GRE).

KAAVIOT

Seniorien SM-kilpailut huipentuvat Kalastajatorpalla

Seniorien tasavuosien 40/50/60/70/80 ulkokenttien SM-kilpailut käynnistyivät viime torstaina Kalastajatorpan Tennisklubilla. Turnaus on edennyt hyvää vauhtia ja ensimmäisiä SM-mitaleitakin on jo jaettu. Turnaus jatkuu vielä maanantain ja tiistain ajan.

KAAVIOT

Lisäksi Suomea ovat edustamassa senioreiden MM-kilpailuissa Saksassa naisten 60- ja miesten 50-vuotiaiden joukkueet. Molemmat joukkueet ovat taipuneet avausotteluissaan, mutta vielä on otteluita jäljellä.

TULOSSEURANTA

14- ja 18-vuotiaiden ulkokenttien SM-kilpailut 17.-19.8.

Tulevana viikonloppuna pelataan 14- ja 18-vuotiaiden ulkokenttien SM-kilpailut sekä 10-vuotiaiden Cinia Junior Grand Prix -osakilpailu. 10-vuotiaat pelaavat Lohjalla, 14-vuotiaat Joensuussa ja 18-vuotiaat Vaasassa.

10-VUOTIAIDEN 4. CINIA JGP
14-VUOTIAIDEN SM-KILPAILUT / 4. CINIA JGP
18-VUOTIAIDEN SM-KILPAILUT

Hietaranta jatkaa Euroopan kiertuettaan

HVS-Tenniksen Laura Hietarannan upeat otteet jatkuivat viime viikolla Belgiassa, kun nuori lupaus voitti alle 14-vuotiaiden Tennis Europen 1. kategorian turnauksen nelinpelin ja oli myös kaksinpelissä välierissä. Katso tulokset täältä.

Tällä viikolla Porsche Junior Team Finlandin Hietaranta pelaa Saksan Renningenissä jälleen 1. kategorian turnauksessa.

KAAVIOT

Myös Cecilia Johansén jatkaa kansainvälisiä otteluitaan Portugalissa 5. kategorian ITF-junioriturnauksessa.

KAAVIOT

Jaa:

Seuraava uutinen: Seniorien tasavuosien 40/50/60/70/80… →