Viikkoennakko 29/2021 – Tampere Open kutsuu

19.7.2021  |  10:46  |  Ennakot

Tämän viikon kohokohdat ovat Tampere Open ja junioreiden EM-kilpailut.

Tampere Open: suomalaiset tippuivat karsinnoissa – Niklas-Salminen avaa maanantai-iltana

Sunnuntaina pelattiin Tampere Openin, ATP Challenger, karsintojen ensimmäinen kierros. Paikkaa pääsarjasta olivat hakemassa Eero Vasa, Iiro Vasa, Peetu Pohjola ja Roni Rikkonen, mutta kaikkien oli taipuminen otteluissaan. Lue lisää täältä.

Tampere Open jatkuu maanantaina klo 12.00. Maanantai-illan viimeisessä ottelussa Patrik Niklas-Salminen kohtaa seitsemänneksi sijoitetun ranskalaisen Alexandre Mullerin arviolta klo 17.30. Lue lisää ennakosta täältä. Pääsarjassa on myös mukana Otto Virtanen, joka kohtaa karsijan avausottelussaan tiistaina.

TAMPERE OPENIN SEURANTASIVU (SUOMALAISOTTELUT, KAAVIOT, AIKATAULU, LIVESTREAM)

Heliövaara, Kulikova ja Löfman ulkomailla

Harri Heliövaara pelaa tällä viikolla ATP250-turnauksessa Meksikossa ja Anastasia Kulikova on $25,000 ITF-turnauksessa Ranskassa sekä Aleksi Löfman $15,000 ITF-turnauksessa Tunisiassa.

Heliövaara pelaa yhdessä meksikolaisen Miguel Angel Reyes-Varelan kanssa. He kohtaavat avauskierroksella neljänneksi sijoitetut australialaiset John-Patrick Smith/Matthew Ebden.

ATP250 | MEKSIKO
W25 ITF WORLD TENNIS TOUR | RANSKA
M15 ITF WORLD TENNIS TOUR | TUNISIA

Porsche Junior Team Finland: alle 18- ja 14-vuotiaiden henkilökohtaiset EM-kilpailut ja alle 12-vuotiaiden juokkuemuotoiset EM-kilpailut

Alle 18-vuotiaiden henkilökohtaiset EM-kilpailut pelataan Sveitsissä tällä viikolla. Suomea ovat edustamassa Juho-Eric Biggs, Indrek Soome, Emelie Gabran ja Clarissa Blomqvist.

18-VUOTIAIDEN EM-KILPAILUT | SVEITSI

Alle 14-vuotiaat pelaavat myös tällä viikolla Tsekissä. Suomea edustavat Nuppu Palm, Emilia Lehtinen, Felix Alopaeus ja Linus Lagerbohm.

14-VUOTIAIDEN EM-KILPAILUT | TSEKKI

Alle 16-vuotiaiden turnaus on siirretty myöhäisempään (ajankohta ei selvillä) ajankohtaan Venäjän koronavirustilanteen johdosta.

Alle 12-vuotiaat pelaavat joukkuemuotoiset EM-kilpailut, Nations Challenge, heinä-elokuussa. Tällä viikolla Suomen joukkueet ovat mukana karsintaturnauksissa 22.-25.7. Pojat pelaavat Ranskassa ja tytöt Italiassa.

Tytöt: Milla Kotamäki (TaTS), Stella Sirenius (HVS) ja Wilhelmina Vainikka (Smash) sekä Linda Rimpi (HVS, ”kotiin jäävä varapelaaja”)

Pojat: Leevi Metsäranta (HVS), Mathias Merve (HVS) ja Alex Tuomolin (HVS) sekä Lukas Korsström (GT, ”kotiin jäävä varapelaaja”)

KAAVIOT: POJAT | TYTÖT

Jaa:

Seuraava uutinen: Veli Paloheimo: ”Tennis… →