Viikkoennakko 29/2018 – Suomalaisia vauhdissa kansainvälisillä kentillä ja Tampere Open alkaa viikonloppuna

16.7.2018  |  06:52  |  Ennakot

Tuleva viikko tarjoilee jälleen paljon seurattavaa. Useita suomalaisia on pelaamassa kansainvälisillä pelikentillä. Lauantaina 21.7. alkaa myös yksi Suomen tenniskesän kohokohdista, kun Aamulehti Tampere Openin karsinnat käynnistyvät.

Aamulehti Tampere Open 21.-29.7. – joukolla nauttimaan tenniksestä!

On jälleen Tampere Openin aika. Turnauksessa pelataan sekä miesten €43,000+H ATP Challenger -turnaus että naisten $15,000 ITF-turnaus. Katso Tampere Openin kotisivut.

Miesten pääsarjassa nähdään suomalaisista ainakin villit kortit saaneet tuore Båstadin ATP-haastajaturnauksen nelinpelin mestari Harri Heliövaara, Emil Ruusuvuori ja Patrik Niklas-Salminen. Naisten puolella pääsarjaan ovat saaneet pääsyn juuri Finnish Tour -osakilpailun voittanut Oona Orpana, Ella Haavisto ja Piia Suomalainen. Tulevana viikonloppuna pelataan karsintoja, joissa on mukana useita suomalaispelaajia tavoittelemassa pääsarjapaikkoja.

Ennakkolipunmyynti on käynnissä, edullisempia lippuja on myynnissä 22.7. asti täällä.

16-vuotiaiden henkilökohtaiset EM-kilpailut Moskovassa

Emma Eerola ja Ella Haavisto pelaavat Euroopan parhaiden joukossa henkilökohtaisissa EM-kilpailuissa Moskovassa. Joukkueeseen nimettyjen Iiro Vasan ja Oskar Antinheimon oli valitettavasti vetäydyttävä kilpailuista loukkaantumisten vuoksi.

KAAVIOT

Laine $80,000+H ITF-turnauksessa Tsekissä

Emma Laine pelaa tällä viikolla jälleen astetta kovemmassa ammattilaisturnauksessa. Kuluneen kahden viikon aikana on Laine pelannut $25,000 ITF-turnauksen finaalissa ja $60,000 ITF-turnauksen välierässä yhdessä Chiara Schollin kanssa.

– Tiukkaa ja tasaista peliä. Yleisesti olen tyytyväinen kuluneeseen viikkoon, Laine kommentoi välieriin päättynyttä turnaustaan.

Tällä viikolla Laine pelaa yhdessä Anita Husaricin (BIH) kanssa $80,000+H ITF-turnauksessa Tsekissä. Menneiden viikkojen hyvät otteet nostavat Laineen nelinpelirankingin lähelle 300. sijaa.

KAAVIOT

Pärnun miesten ja naisten $15,000 ITF-turnauksissa useita suomalaisia

Ruusuvuori, Niklas-Salminen ja Eero Vasa ovat pelaamassa miesten $15,000 ITF-turnauksessa Viron Pärnussa. Ruusuvuori on kaksin- ja nelinpelin (yhdessä Kenneth Raisman kanssa) ykköseksi sijoitettuna. Naiset pelaavat samaan aikaan palkintoarvoltaan saman kokoluokan kilpailua – mukana suomalaisista ovat Mariella Minetti ja Liisa Vehviläinen.

MIESTEN $15,000 ITF-TURNAUS, PÄRNU
NAISTEN $15,000 ITF-TURNAUS, PÄRNU

Hietaranta ja Scharlin 14-vuotiaiden TE-turnauksessa Hollannissa

Laura Hietaranta ja Sade Scharlin pelaavat 1. kategorian Tennis Europe -junioriturnauksessa Hollannissa.

KAAVIOT

Jaa:

Seuraava uutinen: Otto Virtanen: ”Älyttömän… →