Viikkoennakko 28/2021 – Ruusuvuori Båstadissa, ammattilaiskentillä vilkasta

12.7.2021  |  14:45  |  Ennakot

Ammattilaiskentillä on vilkasta tällä viikolla. Viikonloppuna pelataan myös TEHO Sport Finnish Touria ja Tampere Open, ATP Challenger, alkaa tulevana sunnuntaina.

Ruusuvuori, Heliövaara, Virtanen ja Kulikova tähdittävät viikkoa

Emil Ruusuvuori on kahdeksanneksi sijoitettuna Ruotsin Båstadissa ATP250-turnauksessa. Ruusuvuori kohtaa massakenttäturnauksen ensimmäisellä kierroksella isäntämaan Mikael Ymerin. Suomalainen kukisti ruotsalaisen tiukasti kolmessa erässä heidän aiemmassa kohtaamisessaan maaliskuussa Miamissa. Ottelu ei ole maanantain ohjelmassa.

ATP250 | BÅSTAD

Harri Heliövaara on puolestaan siirtynyt Atlantin toiselle puolelle ja jatkaa pelejään nurmella Newportissa. Heliövaara ja John-Patrick Smith ovat kolmanneksi sijoitettuja, he kohtaavat avauskierroksella yhdysvaltalaisparin Jackson Withrow/Nathaniel Lammons. Ottelu ei ole maanantain ohjelmassa.

ATP250 | NEWPORT

Anastasia Kulikova ylsi viime viikolla kaksinpelin välieriin $25,000 ITF-turnauksessa Portugalissa. Kulikova pelaa tällä viikolla ensimmäistä kertaa urallaan $60,000 ITF-turnauksessa Espanjassa. Lisäksi Otto Virtanen pelaa $25,000 ITF-turnauksessa Ranskassa.

W60 ITF WORLD TENNIS TOUR | ESPANJA
M25 ITF WORLD TENNIS TOUR | RANSKA

TEHO Sport Finnish Tour jatkuu miesten osakilpailulla Vaasassa 16.-18.7.

Tulevana viikonloppuna oli tarkoitus pelata niin naisten (Oulu) kuin miesten (Vaasa) TEHO Sport Finnish Tour -osakilpailut, mutta vain miesten osakilpailuun tuli riittävä määrä ilmoittautumisia.

KATSO ILMOITTAUTUNEIDEN LISTA (KAAVIOT JULKAISTAAN KESKIVIIKKONA)

Tampere Open alkaa 18.7. karsinnoilla – onhan turnausviikko 19.-25.7. kalenterissa?

Viime kesänä tenniksen Tampere Open joutui perumaan monen muun toimijan tavoin tapahtumansa koronapandemian vuoksi. Maailman vanhin yhtäjaksoisesti järjestetty ATP Challenger -turnaus tulee takaisin 18.-25.7.2021. Turnaus järjestetään nyt 39. kertaa.

Kannattaa ottaa seurantaan turnauksen kotisivut ja ladata Tampere Open -sovellus. Viime viikolla kisaorganisaatio julkaisi Otto Virtasen saaman villin kortin turnaukseen – lue lisää täältä.

Senioreiden ulkokenttien SM-kilpailut pelataan loppuun maanantaina

Senioreiden Suomen mestaruusmitaleista on pelattu Kalastajatorpan Tennisklubilla 8.-13.7. Tasaikäluokkien, 40-80 -vuotiaat, kisoissa on viety loppuun jo lähes kaikki ottelut – maanantaina on vielä muutamia otteluita jäljellä.

KAAVIOT & TULOKSET

Junioreita Ranskassa ja Tanskassa

Suomalaisjunioreita on pelaamassa tällä viikolla kolmessa eri turnauksessa.

ALLE 14-VUOTIAIDEN 1. KATEGORIA TENNIS EUROPE | RANSKA
ALLE 14-VUOTIAIDEN 3. KATEGORIA TENNIS EUROPE | TANSKA
J5 ITF WORLD TENNIS TOUR | TANSKA

Jaa:

Seuraava uutinen: Niklas-Salminen pelaa kotiyleisönsä… →