Niklas-Salminen pelaa kotiyleisönsä edessä Tampere Openissa – ”Ilo on palata takaisin sorvin ääreen”

13.7.2021  |  19:57  |  Ennakot

Patrik Niklas-Salminen, 24, tekee paluun kisakentille ranneleikkauksen jäljiltä Tampere Openissa. Tamperelaislähtöiselle Niklas-Salmiselle on myönnetty villi kortti turnauksen kaksinpelin pääsarjaan.

Niklas-Salminen kerkesi pelaamaan tänä vuonna vain kaksi turnausta helmikuussa Kazakstanissa ennen kuin ranneleikkaus vei hänet pitkälle kuntoutusjaksolle, joka on nyt tulossa päätökseensä.

– On todella siistiä palata kisoihin, ja varsinkin kun se tapahtuu Tampere Openin pääsarjassa. Kuntoutusprosessi on ollut pitkä ja välillä myös aika vaikea. Ilo on palata takaisin sorvin ääreen, kertoi Niklas-Salminen.

Vuoden 2019 Tampere Openissa eteni Niklas-Salminen komeasti kolmannelle kierrokselle, mikä on hänen paras saavutuksensa turnauksessa. Tuolloin vasenkätisen pelaajan otteiden edessä taipuivat italialaiset Alessandro Bega ja Matteo Viola, sitten ruotsalainen ja lopulta turnauksen voittanut Mikael Ymer oli vahvempi.

Nyt turnauksen kaksinpelin pääsarjan villit kortit on myönnetty. Aiemmin nämä saivat Otto Virtanen, 20, ja ruotsalainen Leo Borg, 18.

Tampere Open käynnistyy tulevana sunnuntaina 18.7. kaksinpelin karsinnoilla Tampereen Tenniskeskuksella. Turnaus päättyy sunnuntaina 25.7. Lue lisää kilpailun kotisivuilta ja osta lippusi ennakkoon kisasovelluksen avulla.

Jaa:

Seuraava uutinen: Tampere Open 18.-25.7.2021… →