Viikkoennakko 28/2018 – Kontinen ja Virtanen Wimbledonissa

9.7.2018  |  08:48  |  Ennakot

Tulevalla viikolla riittää jälleen seurattavaa tenniksen ystäville. Kotimaan kentillä isketään vuoden neljäs Finnish Tour Hangossa ja ulkomailla on myös suomalaispelaajia vauhdissa.

Kontinen ja Virtanen Wimbledonissa

16. sijoitetut Henri Kontinen ja Heather Watson aloittavat sekanelinpelissä Marcin Matkowski (POL)/Mihaela Buzarnescu (ROU) -paria vastaan tänään illalla. Ottelu alkaa aikaisintaan klo 19:00 Suomen aikaa.

Porsche Junior Team Finlandin Otto Virtanen (kuvassa) teki yllätyksen lauantaina poikien kaksinpelin ensimmäisellä kierroksella, kun hän kukisti kolmanneksi sijoitetun Sebastian Kordan (USA) 6-3, 7-6. Hänen kaksinpelinsä jatkuvat argentiinalaista Thiago Agustin Tirantea vastaan – ottelu ei ole tämän päivän ohjelmassa. Virtanen pelaa myös nelinpeliä turkkilaisen Yanki Erelin parina. International Tennis Federation (ITF) oli tehnyt myös laajan jutun Otosta ensimmäisen kierroksen yllätyksen myötä – lue se täältä.

WIMBLEDONIN KOTISIVUT

Laine pyrkii jatkamaan hyvää virettään Saksassa

Emma Laine (nelinpelin WTA-369) pelasi viime viikolla hienon ITF-turnauksen Saksan Aschaffenburgissa. Palkintoarvoltaan $25,000 olleessa turnauksessa Laine ja yhdysvaltalainen Chiara Scholl ylsivät aina finaaliin asti (lue lisää täältä). Tällä viikolla Laine pyrkii jatkamaan hyvää virettään $60,000 ITF-turnauksen nelinpelissä Saksan Versmoldissa.

LISÄTIEDOT

Ruusuvuori palaa kentille Hollannissa

Emil Ruusuvuori (ATP-449) palaa kilpakentille $15,000 ITF-turnauksessa Hollannissa. Hän on toiseksi sijoitettuna kaksinpelissä ja kolmanneksi sijoitettuna nelinpelissä. Nelinpeli yhdessä brasilialaisen Felipe Meligeni Rodriguez Alvesin kanssa alkaa tänään päivällä.

KAAVIOT

Heliövaara pelaa Henri Laaksosen kanssa nelinpeliä Båstadin Challengerissa

Harri Heliövaara, kaksinpelin ATP-380 ja nelinpelin ATP-282, jatkaa kansainvälisiä otteluitaan tällä viikolla Båstadin €43,000+H Challenger-turnauksessa.  Heliövaara pelaa nelinpeliä yhdessä Henri Laaksosen kanssa. Pari kohtaa avauskierroksella ruotsalaiset Filip Bergevin ja Pablo Figueroan.

KAAVIOT

Finnish Tourin neljäs osakilpailu Hangossa

Kotimaan kentillä on vuorossa vuoden neljäs Finnish Tour -osakilpailu tulevana viikonloppuna 13.-15.7. Hangon Tenniskerho (HTK) isännöi turnausta, jonka kaaviot julkaistaan keskiviikkona.

LISÄTIEDOT

Vehviläinen ja Johansén ITF-junioriturnauksessa Islannissa

Islannissa käydään 5. kategorian ITF-junioriturnaus, jossa ovat mukana Liisa Vehviläinen ja Cecilia Johansén.

KAAVIOT

Jaa:

Seuraava uutinen: Otto Virtanen jo… →