Viikkoennakko 23/2021 – ammattilaiskentillä vilkasta

7.6.2021  |  09:32  |  Ennakot

Tällä viikolla ovat ammattilaiskentillä vauhdissa Emil Ruusuvuori, Anastasia Kulikova ja Harri Heliövaara – lisäksi Laura Hietaranta on mukana vielä nelinpelissä Ranskan avoimissa. Kotimaassa pelataan 14-vuotiaiden Tennis Europe -turnaus Vierumäellä ja Luokkamestaruussarja alkaa Hangossa, Kaarinassa ja Hyvinkäällä.

Hietaranta mukana nelinpelissä Ranskan avoimissa

Laura Hietaranta, 17, teki sunnuntaina junioreiden Grand Slam -debyyttinsä. Suomalaispelaaja kaatui taistellen 13. sijoitetulle yhdysvaltalaiselle Madison Siegille 6-3, 1-6, 2-6.

Hietaranta on mukana vielä nelinpelissä yhdessä belgialaisen Sofia Costoulasin kanssa. Kaksikko kohtaa maanantaina avauskierroksella venäläisparin Ekaterina Maklakova/Maria Sholokhova. Ottelu on vuorossa neljäntenä kentällä viisi, jolla ottelut alkavat klo 12.00. Eli suomalaisen nelinpeli on luvassa alkuillan aikana.

KAAVIOT | RANSKAN AVOIMET

Ruusuvuori avaa ruohokenttäkauden Stuttgartissa – Heliövaara ja Kulikova myös vauhdissa

Emil Ruusuvuori avaa ruohokenttäpelinsä Stuttgartissa. Ruusuvuori on ATP250-turnauksen karsintojen neljänneksi sijoitettu ja kohtaa avauspelissään maanantaina aikaisintaan klo 15.00 portugalilaisen Joao Sousan. Kahdella voitolla etenee pääsarjaan.

ATP250 | SAKSA

Harri Heliövaara tekee paluun kisakentille Iso-Britanniassa. Heliövaara ja brittiläinen Lloyd Glasspool aloittavat ruohokenttäkautensa kovatasoisessa ATP Challenger -turnauksessa. Sijoittamaton kaksikko kohtaa ensimmäisellä kierroksella villin kortin pääsarjaan saaneen brittiparin Alastair Gray/Stuart Parker. Turnauksen otteluita voit seurata veloituksetta livestreamin välityksellä.

ATP CHALLENGER 125 | ISO-BRITANNIA
LIVESTREAM

Anastasia Kulikova pelaa tällä viikolla $25,000 ITF-turnauksessa Espanjassa. Kulikova aloittaa ottelunsa karsinnoista maanantaina. Kyseessä on suomalaisen kauden ensimmäinen turnaus Tunisian ulkopuolella – Kulikova pelasi peräti kymmenen turnausta samassa pelipaikassa Monastirissa.

W25 MADRID ITF WORLD TENNIS TOUR

Alle 14-vuotiaiden Tennis Europe -turnaus Vierumäellä

Vierumäellä pelataan keskiviikosta alkaen alle 14-vuotiaiden Tennis Europe -turnausta. Turnauksessa pelataan kaksin- ja nelinpelien pääsarjat – mukana on useita suomalaisjunioreita.

ALLE 14-VUOTIAIDEN 3. KATEGORIA TENNIS EUROPE | VIERUMÄKI

Lisäksi Porsche Junior Team Finlandin Sade Scharlin on Puolassa.

J4 ITF WORLD TENNIS TOUR JUNIORS | PUOLA

Luokkamestaruussarja alkaa Hangossa, Kaarinassa ja Hyvinkäällä

Kansallinen kilpailukausi on myös käynnistynyt kesäkuun alusta. Nyt tulevana viikonloppuna pelataan vuoden ensimmäiset Luokkamestaruussarjan osakilpailut Hangossa (B- ja D-luokat), Kaarinassa (C-luokka) ja Hyvinkäällä (E-luokka).

SEURAA KILPAILUJA TENNISÄSSÄSSÄ

Jaa:

Seuraava uutinen: OKM:n korona-avustuksen haku… →