Hietaranta hävisi Grand Slam -debyyttinsä kovan taistelun jälkeen

6.6.2021  |  21:48  |  Raportit

Laura Hietaranta, 17, teki sunnuntaina junioreiden Grand Slam -debyyttinsä. Suomalaispelaaja kaatui taistellen 13. sijoitetulle yhdysvaltalaiselle Madison Siegille.

Hietaranta, joka on junioreiden maailmanlistalla sijalla 38, avasi ottelun erinomaisesti. Vahvat peruslyönnit ja näyttävät pysäytyslyönnit erityisesti rystypuolelta aiheuttivat suuria ongelmia maailmanlistan 15. sijalla majailevalle Siegille. Hietaranta ottikin avauserän vakuuttavasti 6-3. Toisen erän alku oli tasainen ja ottelun kulku myös tasoittui yhdysvaltalaisen päästessä paremmin peliin mukaan. Alun jälkeen Sieg käytti tehokkaasti murtomahdollisuutensa ja repäisi erän itselleen luvuin 6-1.

Suomalaisittain kolmas ja ratkaiseva erä noudatteli valitettavasti toista erää, eli ennakkosuosikki Sieg jatkoi tehokasta peliään ja hyödynsi mahdollisuutensa. Hietarannan taistelutahto ei missään vaiheessa vajonnut, vaan loppuun asti suomalaisjuniori teki kaikkensa. Tällä kertaa oli kuitenkin taipuminen lopulta erin 6-3, 1-6, 2-6.

Hietaranta on mukana vielä nelinpelissä yhdessä belgialaisen Sofia Costoulasin kanssa. Kaksikko kohtaa maanantaina avauskierroksella venäläisparin Ekaterina Maklakova/Maria Sholokhova. Ottelu on vuorossa neljäntenä kentällä viisi, jolla ottelut alkavat klo 12.00. Eli suomalaisen nelinpeli on luvassa alkuillan aikana.

KAAVIOT | RANSKAN AVOIMET

Jaa:

Seuraava uutinen: Viikkoennakko 23/2021 – →