Viikkoennakko 22/2018 – Tennismaailman katseet Ranskassa, suomalaiset vastakkain Espanjassa

28.5.2018  |  10:46  |  Ennakot

Tällä viikolla tennismaailman katseet ovat tiiviisti Pariisissa Ranskan avoimissa. Kauden toisessa Grand Slam -turnauksessa nähdään tänäkin vuonna suomalaisväriä, kun Henri Kontinen pelaa nelinpeliä tuttuun tapaan Australian John Peersin kanssa ja sekanelinpeliä tällä kertaa Romanian Mihaela Buzărnescun kanssa. Lisäksi suomalaisen tenniksen tulevaisuuden nimiin lukeutuva Otto Virtanen osallistuu Ranskan avointen junioriturnaukseen. Oona Orpana joutui valitettavasti vetäytymään turnauksesta loukkaantumisen takia.

Ranskan avoimet

Miesten nelinpelissä Henri Kontinen ja John Peers (AUS), sekanelinpelissä Henri Kontinen yhdessä Mihaela Buzărnescun (ROM) kanssa.

Junioreiden puolella suomalaisväriä edustaa Otto Virtanen.

Lisätietoa turnauksesta

Lisätietoa junioriturnauksesta

$15000 Spain F13 Futures

Espanjan Sta. Margarida Montbuissa pelattavassa turnauksessa ovat suomalaisista mukana Emil Ruusuvuori ja Patrik Niklas-Salminen. Arpa oli armoton ja suomalaiset kohtaavat toisensa heti ensimmäisellä kierroksella maanantaina. Patrik pelaa turnauksessa myös nelinpeliä yhdessä Iso-Britannian Evan Hoytin kanssa.

Lisätietoa turnauksesta

ITF Grade 4, Ruotsi

Ruotsin Varnamossa pelattavassa turnauksessa pelaa suomalaisista ainakin Ella Haavisto. Lisäksi Stella Erlund on mukana karsinnassa.

Lisätietoa turnauksesta

TE12 ja TE16, Estonian Junior Open

Useita suomalaisia

Lisätietoa turnauksesta

Jaa:

Seuraava uutinen: Kontinen ja Virtanen… →