Viikkoennakko 20/2021 – TEHO Sport Finnish Tour alkaa Talissa 21.-23.5. sekä ammattilais- ja juniorikentillä seurattavaa

17.5.2021  |  10:54  |  Ennakot

Tällä viikolla ovat ammattilaiskentillä vauhdissa Henri Kontinen, Otto Virtanen ja Taneli Tenhunen. Lisäksi TEHO Sport Finnish Tour alkaa 21.-23.5. Talissa ja maanantaina pelataan naisten karsintaottelu TEHO Sport Tennisliigaan. Myös junioreita on tuttuun tyyliin pelaamassa kilpailuja.

Kontinen/Roger-Vasselin Lyonin ATP-turnauksessa

Henri Kontinen ja Edouard Roger-Vasselin jatkavat valmistautumistaan Ranskan avoimia varten Lyonin ATP250-turnauksessa. Suomalais-ranskalaispari on toiseksi sijoitettu ja kohtaavat avauskierroksella maanantaina aikaisintaan klo 12.00 parin Frederik Nielsen/Andres Molteni.

ATP250 | RANSKA

Lisäksi ITF-kiertueella pelaavat tällä viikolla Otto Virtanen ja Taneli Tenhunen. Virtanen on mukana $15,000 ITF-turnauksessa Bosnia-Hertsegovinassa ja pyörätuolitennispelaaja Tenhunen pelaa vuoden toisen turnauksensa Espanjassa.

$15,000 ITF WORLD TENNIS TOUR | BOSNIA-HERTSEGOVINA
ITF WHEELCHAIR | ESPANJA

TEHO Sport Finnish Tour alkaa Talissa 21.-23.5.

Huippukilpasarja TEHO Sport Finnish Tour alkaa viikonloppuna 21.-23.5. Talin Tenniskeskuksen massakentillä Helsingissä. Turnausjärjestäjänä toimii HVS-Tennis.

Turnauksessa on jaossa palkintorahaa yhteensä 10 000 euroa. Niin naisten kuin miesten kaksinpelissä palkintorahat jakautuvat seuraavasti: voittaja 2000€ | finalisti 1000€ | välierät 500€ | puolivälierät 250€. Lisäksi miesten kaksinpelin voittaja ansaitsee villin kortin Talissa 31.5.-6.6. pelattavan ITF-ammattilaisturnauksen pääsarjaan ja finalisti pääsee karsintaan.

Kilpailuun tuli paljon ilmoittautumisia, valitettavasti kaikki eivät mahdu mukaan. Mukaan pääsevät 32 pelaajaa naisissa ja miehissä arvontahetken tasoluettelon sijalukujen mukaan. Mikäli vetäytymisiä ei tule ovat kärkisijoitetut pelaajat:

  • Naiset: Liisa Vehviläinen (ÅLK, kuvassa), Ella Haavisto (Smash), Emma Eerola (TaTS) ja Laura Hietaranta (HVS)
  • Miehet: Eero Vasa (ÅLK), Karl Kiur Saar (Viro), Iiro Vasa (ÅLK) ja Ville-Petteri Ahti (Smash-Kotka)

Turnaus pelataan ilman yleisöä huolehtien terveysturvallisuudesta. Kaaviot ja otteluohjelma julkaistaan keskiviikkona klo 10.00 jälkeen.

LISÄTIEDOT, ILMOITTAUTUNEET & KAAVIOT (keskiviikkona)

LVS vai EVS TEHO Sport Tennisliigaan?

TEHO Sport Tennisliigan kausi 2020-2021 päättyy maanantaina 17.5., kun naisten karsintaottelussa kohtaavat Espoon Verkkopalloseura (EVS) ja Lahden Verkkopalloseura (LVS).

EVS sijoittui Tennisliigan viimeiseksi ja ajautui näin karsintaan. LVS puolestaan pääsi karsimaan liigapaikasta, kun se sijoittui I-divisioonan kolmanneksi (Smash-Kotkan ja ÅLK:n kakkosjoukkueet olivat sarjan kärkitiimit, mutta ne eivät voi nousta Tennisliigaan, koska seurojen ykkösjoukkueet ovat jo siellä).

LVS:n ja EVS:n ottelu pelataan ilman yleisöä Lahdessa maanantaina 17.5. klo 18.00. Ottelussa pelataan kaksi kaksinpeliä ja tarvittaessa voittajan ratkaisee nelinpeli.

LVS – EVS
Emma Kuusisto – Johanna Ranta-Aho
Heta Nuutinen – Satu Kyyrä

TEHO SPORT TENNISLIIGAN KOTISIVUT

Junioreita Virossa – Martikainen ja Remander hakevat jatkoa vahvalle vireelleen

Porsche Junior Team Finlandin Otso Martikainen ja Stella Remander sekä Indrek Soome ja Milos Vujasinovic ovat tällä viikolla alle 18-vuotiaiden 3. kategorian ITF-turnauksessa Virossa. 15-vuotiaat Remander ja Martikainen hakevat vahvalle vireelleen jatkoa nyt kovemman tasoisessa turnauksessa. Pajulahdessa pelattiin kahden viime viikon aikana kaksi 5. kategorian kilpailua, joissa Remander juhli kahdesta tuplamestaruutta ja Martikainen voitti molemmat kaksinpelit.

J3 ITF WORLD TENNIS TOUR JUNIORS | VIRO

Lisäksi junioreita on pelaamassa alle 14-vuotiaiden 2. kategorian Tennis Europe -turnauksessa Virossa.

ALLLE 14-VUOTIAIDEN 2. KATEGORIA TENNIS EUROPE | VIRO

Jaa:

Seuraava uutinen: Palm, Heinonen ja… →