Viikkoennakko 2/2020 – Ruusuvuori ja Kontinen avasivat kautensa voitokkaasti

6.1.2020  |  18:34  |  Ennakot

Ammattilaiskausi käynnistyi toden teolla maanantaina. Suomalaispelaajista Emil Ruusuvuori ja Henri Kontinen juhlivat heti voittoja.

Viikonloppuna pelataan TEHO Sport Tennisliigan runkosarjojen päätösottelut.

Kontinen ja Ruusuvuori heti voitokkaita

Henri Kontinen (nelinpelin ATP-16) pelaa avausturnauksensa kroatialaisen Franko Skugorin kanssa Dohassa. Toiseksi sijoitetut Kontinen/Skugor ottivat maanantaina helpon voiton Malek Jazirista ja Rashed Nawafista 6-3, 6-1. Puolivälierässä asettuvat vastaan voittajat ottelusta Ken Skupski/Neal SkupskiAljaz Bedene/Laslo Djere.

Kontinen ja tämän vuoden uusi pari saksalainen Jan-Lennard Struff avaavat yhteistaipaleensa Australian avoimissa.

ATP 250 DOHA

Emil Ruusuvuori (ATP-121) otti puolestaan avausvoiton ATP Challenger -kiertueella Australian Bendigossa. Ruusuvuori voitti Ramkumar Ramanathanin (ATP-183) 3-6, 6-2, 6-3. Suomalainen pelaa toisen kierroksen ottelunsa tiistaina aamuyöstä, kun vastassa on italialainen Jannik Sinner (ATP-78). Sinner voitti viime kauden päätteeksi nuorten pelaajien NextGen-finaaliturnauksen. Suomalainen on mukana myös nelinpelissä yhdessä espanjalaisen Jaume Munarin kanssa.

ATP CHALLENGER 125, AUSTRALIA | LIVESTREAM

ITF-kiertueella kautensa aloittavat Patrik Niklas-Salminen (ATP-496) ja Eero Vasa (ATP-1140). Vasa otti jo karsintavoiton Hong Kongissa ja on otteluvoiton päässä pääsarjasta. Niklas-Salminen on suoraan pääsarjassa Espanjassa.

$15,000 ITF WORLD TENNIS TOUR | ESPANJA
$15,000 ITF WORLD TENNIS TOUR | HONG KONG

TEHO Sport Tennisliiga: matka kohti finaalitapahtumaa 8.2. alkaa

TEHO Sport Tennisliiga palaa joulutauolta suurten panosten saattelemana, sillä luvassa ovat runkosarjojen päätösottelut.

Runkosarjat pelataan loppuun 10.-12.1. Tämän jälkeen on luvassa miesten puolivälierät 31.1. ja molempien sarjojen välierät 1.2. Kausi huipentuu 8.2. pelattavaan finaalitapahtumaan Talin Tenniskeskuksessa. Finaalitapahtumassa pelataan mestaruusotteluiden lisäksi pronssiottelut.

KATSO VIIKONLOPUN OTTELUT

Seuraa: TENNISLIIGAN KOTISIVUT | TENNISLIIGAN TWITTER

Porsche Junior Team Finland: pelaajia Kiinassa, Ruotsissa, Norjassa ja Liettuassa

Alle 18-vuotiaissa Iiro Vasa avaa kautensa Kiinassa ja Oskar Antinheimo sekä Oskari Eerola Ruotsissa. Lisäksi alle 16-vuotiaita on pelaamassa Norjassa ja alle 14-vuotiaita Liettuassa.

ALLE 18-VUOTIAIDEN ITF 4. KATEGORIA | RUOTSI
ALLE 18-VUOTIAIDEN ITF 4. KATEGORIA | KIINA

ALLE 16-VUOTIAAT TENNIS EUROPE 3. KATEGORIA | NORJA
ALLE 14-VUOTIAAT TENNIS EUROPE 3. KATEGORIA | LIETTUA

Senioreiden tasaikäluokkien SM-kilpailut loppusilausta vaille valmiit Hyvinkäällä

Senioreiden tasaikäluokkien SM-kilpailuissa on jäljellä vielä muutamat ottelut. Turnaus päättyy torstaina. Katso alla olevasta linkistä kuinka turnaus on sujunut.

KAAVIOT & OTTELUOHJELMA

Jaa:

Seuraava uutinen: Fed Cup -kotiturnauksen… →