Viikkoennakko 18/2024 – Challenger- ja ITF-kiertueella vahva suomalaisedustus, kauden 3. FJTT pelataan Turussa

29.4.2024  |  06:33  |  Ennakot

Tällä viikolla ammattilaiskiertueella nähdään lukuisia suomalaisia; Challenger-turnauksissa mukana ovat Ruusuvuori, Heliövaara, Virtanen ja Niklas-Salminen sekä ITF-kiertueella nähdään Kulikova, Hietaranta ja Haavisto. Suomessa pelataan viikonloppuna 3. TEHO Finnish Junior Tennis Tour -osakilpailu.

Vahva suomalaisedustus Ranskassa

Emil RuusuvuoriHarri Heliövaara ja Otto Virtanen pelaavat kuluvalla viikolla Ranskassa ATP Challenger -kilpailussa. Ruusuvuori (ATP-71) kohtaa kilpailun avauskierroksella karsijan. Karsinnoissa pelaava Virtanen on yksi mahdollisista vastustajista. Virtanen (ATP-158) avaa karsintojen ensimmäisen kierroksen ykkössijoitettua Gregoire Barrerea (ATP-108) vastaan. Ottelu on ohjelmassa maanantaina noin klo 16. Virtanen on voittanut pelaajien molemmat tämän vuoden kohtaamiset.

Heliövaara ja Henry Patten ovat niin ikään mukana kovatasoisessa Challenger-kilpailussa Ranskassa. Nelinpelin kaavioita ei ole vielä arvottu.

ATP CHALLENGER 175 | RANSKA

Patrik Niklas-Salminen nähdään tällä viikolla Challenger-kilpailussa Kiinassa. Niklas-Salminen (nelinpelin ATP-135) ja etelä-korealainen Jisung Nam (ATP-674) pelaavat yhdessä toista viikkoa putkeen. Kolmanneksi sijoitettu pari kohtaa avauskierroksella Francis Casey Alcantara (nelinpelin ATP-171)/ Fajing Sun (nelinpelin ATP-196). Ottelu ei ole maanantain ohjelmassa.

ATP CHALLENGER 75 | KIINA

Kulikova, Hietaranta ja Haavisto ITF-kiertueella

Kuluvalla viikolla ITF-kiertueella nähdään Anastasia KulikovaLaura Hietaranta ja Ella Haavisto. Kulikova on mukana Espanjassa kovilla kentillä pelattavassa $25,000 ITF-kilpailussa. Suomalainen on pääsarjan kolmanneksi sijoitettu. Viime viikolla uransa kolmannen kaksinpelin ammattilaisturnausvoiton napannut Hietaranta (lue lisää) jatkaa puolestaan turnausputkea massakentillä Italiassa.

Viime viikolla niin ikään vahvasti esiintynyt Haavisto pelaa kuluvalla viikolla Ruotsissa $15,000 ammattilaiskilpailussa. Ruotsissa karsinnoissa on mukana myös Aino Alkio.

W35 ITF WORLD TENNIS TOUR | ESPANJA
W35 ITF WORLD TENNIS TOUR | ITALIA
W15 ITF WORLD TENNIS TOUR | RUOTSI

TEHO Finnish Tennis Junior Tour Turussa

TEHO Finnish Junior Tennis Tour -sarja rantautuu Turkuun Jarkko Nieminen Areenalla viikonloppuna 3.-5.5. Kyseessä on kauden 3. osakilpailu alle 21-vuotiaiden sarjassa. Kilpailun kaaviot arvotaan keskiviikkona ja julkaistaan TennisÄssään.

3. TEHO FJTT | TURKU, TVS

Junioreita maailmalla

Tällä viikolla suomalaisjunioreita pelaa alla olevissa kilpailuissa.

J200 ITF WORLD TENNIS TOUR JUNIORS | ROMANIA
J200 ITF WORLD TENNIS TOUR JUNIORS | ITÄVALTA
ALLE 14-VUOTIAAT TENNIS EUROPE, 3. KATEGORIA | ALANKOMAAT

Jaa:

Seuraava uutinen: Ready, Play: Laura… →