Viikkoennakko 16/2021 – Ruusuvuori avaa massakautensa Serbiassa

19.4.2021  |  10:46  |  Ennakot

Tällä viikolla jännitetään ATP-kiertueella massakenttäkauden avaavaa Emil Ruusuvuorta ja nelinpeliässä Henri Kontinen jatkaa myös otteluitaan.

Ruusuvuori Serbiassa ja Kontinen Espanjassa

Emil Ruusuvuori (ATP-74) kohtaa ensimmäisellä kierroksella Pablo Cuevasin (ATP-83) Belgradin ATP250-turnauksessa. 22-vuotias suomalainen ja 35-vuotias urugualainen eivät ole aiemmin kohdanneet toisiaan. Cuevas on läpi uransa ollut parhaimmillaan massakentillä, hänellä on kuusi ATP-turnausvoittoa alustalta vuosien 2014-2017 ajalta. Ottelu pelataan tiistaina.

ATP250 | SERBIA, BELGRAD

Henri Kontinen (nelinpelin ATP-31) ja Edouard Roger-Vasselin (ATP-14) jatkavat massakenttäkauttaan Barcelonan ATP500-turnauksessa. Kaksikko saa avauskierroksella vastaansa kuuman parin Daniel Evans/Neal Skupski. Brittiläiset ovat yltäneet kahden viimeisimmän Masters-turnauksen finaaliin (Monte Carlo ja Miami). Ottelu on tiistaina.

ATP500 | ESPANJA, BARCELONA

Lisäksi Harri Heliövaara (nelinpelin ATP-86) on ATP Challenger -kiertueella Italiassa yhdessä Lloyd Glasspoolin (nelinpelin ATP-104) kanssa. Kolmanneksi sijoitettu pari kohtaa avauksessaan isäntämaan villikorttiparin Andrea Pellegrino/Francesco Iannini. Kaikki ottelut ovat nähtävillä veloituksetta alla olevan linkin kautta – Heliövaara/Glasspool avaavat pelinsä tiistaina.

ATP CHALLENGER 80 | ITALIA ROOMA
LIVESTREAM

Myös Iiro Vasa (ATP-1775) on ITF-kiertueella Tunisiassa, hän on karsinnoissa ja voittanut yhden ottelun.

$15,000 ITF WORLD TENNIS TOUR | TUNISIA

Poikajunioreita Latviassa

Porsche Junior Team Finlandin Otso Martikainen sekä Otto Leikola ja Indrek Soome pelaavat alle 18-vuotiaiden 4. kategorian ITF-turnauksessa Latviassa. Kaikki ovat mukana kaksinpelin pääsarjassa.

J4 ITF WORLD TENNIS TOUR JUNIORS | LATVIA

Jaa:

Seuraava uutinen: Valintakriteerit kesän henkilökohtaisiin… →