Viikkoennakko 15/2019 – Niklas-Salminen palaa kilpakentille, Tykkimäki Team Tourin loppuhuipennus lauantaina

8.4.2019  |  13:10  |  Ennakot

Alkuvuoden loukkaantumisen takia kilpakentiltä sivussa ollut Patrik Niklas-Salminen palaa tosi toimiin Turkissa – myös Harri Heliövaara, Emil Ruusuvuori, Oona Orpana ja Liisa Vehviläinen pelaavat ammattilaiskentillä. Porsche Junior Team Finlandin pelaajia on kilpailemassa Maltalla ja Turkissa.

Kotimaan kentillä pelataan 21-vuotiaiden SM-kilpailut Tapiolan Tennispuistossa ja Tykkimäki Mini- ja Miditennis Team Tourin lopputapahtuma Helsingin Myllypurossa. Myös senioreiden väli-ikäluokkien sarjatenniksen playoffit ovat luvassa viikonloppuna Talin Tenniskeskuksella.

Ammattilaisia Espanjassa, Egyptissä, Iso-Britanniassa ja Kazakstanissa

Niklas-Salmisen paluu kilpakentille tapahtuu $15,000 ITF World Tennis Tourin kilpailussa Turkissa. Heliövaara pelaa nelinpeliä yhdessä Venezuelan Luis David Martinezin kanssa €46,000 ATP Challenger -turnauksessa Espanjassa, Ruusuvuori ja Orpana ovat $25,000 ITF-kilpailussa Iso-Britanniassa sekä Liisa Vehviläinen $15,000 ITF-turnauksessa Kazakstanissa.

€46,600 ATP CHALLENGER | ESPANJA
$25,000 NAISTEN ITF WORLD TENNIS TOUR | ISO-BRITANNIA
$25,000 MIESTEN ITF WORLD TENNIS TOUR | ISO-BRITANNIA
$15,000 ITF WORLD TENNIS TOUR | TURKKI

21-vuotiaiden SM-kilpailut HLK:n isännöimänä Tapiolan Tennispuistossa

21-vuotiaiden SM-mitaleista pelataan tulevana viikonloppuna. Suuri määrä pelaajia tavoittelee mitaleita niin kaksin- kuin nelinpelissä. Turnaus alkaa perjantaina ja loppuottelut ovat vuorossa sunnuntaina.

KAAVIOT & AIKATAULUT

Tykkimäki Team Tourin lopputapahtuma kerää yli 20 joukkuetta yhteen

Tykkimäki Team Tourin lopputapahtuma pelataan Smash Centerillä lauantaina 13.4. Kyseessä on siis joukkuemuotoinen tapahtuma – minitenniksessä on mukana yhteensä 12 joukkuetta ja miditenniksessä 10 joukkuetta. Tapahtuma alkaa klo 11:50.

Minitennis: V-P, Sata, HLK, VarTe, TTS, GT, Smash-Espoo blue, Smash, GVLK, BTK, Sata2, EVS

Miditennis: V-P, Sata, HLK, VarTe, TTS, GT, Smash-Espoo red, Smash-Espoo white, Smash, GVLK

Porsche Junior Team Finlandin pelaajia Maltalla ja Turkissa

Ella Haavisto kilpailee Turkissa alle 18-vuotiaiden 3. kategorian ITF-kilpailussa ja Iiro Vasa, Oskar Antinheimo ja Oliver Saarinen kisaavat alle 18-vuotiaiden 4. kategorian turnauksessa Maltalla.

ALLE 18-VUOTIAIDEN 3. KATEGORIA ITF WORLD TENNIS TOUR | TURKKI
ALLE 18-VUOTIAIDEN 4. KATEGORIA ITF WORLD TENNIS TOUR | MALTA

Senioreiden väli-ikäluokkien sarjatenniksen playoffit 13.-14.4. Talissa

Viime viikonloppuna pelattiin tasaikäluokkien sarjatenniksen SM-mitaleista – lue lisää täältä. Tulevana viikonloppuna on sitten vuorossa väli-ikäluokkien playoffit. Katso tarkemmin aikataulut täältä (Sarjaottelut-välilehdeltä).

Jaa:

Seuraava uutinen: Naisten maajoukkueessa muutos… →