Viikkoennakko 11/2021 – Ruusuvuori ja Kontinen Dubaissa

15.3.2021  |  09:59  |  Ennakot

Kuva: Corinne Dubrieul

Tällä viikolla pelaavat Emil Ruusuvuori ja Henri Kontinen ATP500-turnauksessa Dubaissa.

Ruusuvuori kohtaa Thompsonin maanantaina – Thompson Kontisen parina nelinpelissä

Emil Ruusuvuori (ATP-87) selvitti karsinnat ATP500-turnauksessa Dubaissa. Suomalainen voitti lauantaina Dimitar Kuzmatovin (ATP-269) 7-6(4), 4-6, 6-1 ja sunnuntaina karsintafinaalissa Viktor Troickin (ATP-196) 6-2, 6-2. Ruusuvuori ja Troicki ovat nyt kohdanneet toisensa neljästi kuluneen puolen vuoden aikana, suomalainen johtaa otteluita 3-1.

Ruusuvuori eteni ensimmäistä kertaa urallaan ATP500-turnauksen pääsarjaan. Pääsarjassa Ruusuvuori kohtaa Jordan Thompsonin (ATP-55). Pelaajat kohtasivat toisensa viime syksynä Kazakstanissa – tuolloin Ruusuvuori voitti kolmessa erässä. Ottelu pelataan maanantaina kolmantena kentällä 1, jolla ottelut alkavat klo 11.00 Suomen aikaa. Discovery+ näyttää Dubain otteluita.

– Tänään oli parempi ottelu Troickia vastaan kuin viimeksi. Lisäksi tänään pysyi fokus ja peli kasassa paremmin kuin eilen. Oli myös hyvä, että sain pidettyä ottelun lyhyenä näissä kuumissa olosuhteissa, kertoi Ruusuvuori karsintapeleistä.

Samassa turnauksessa on myös nelinpelissä Henri Kontinen. Kontisen parina on poikkeuksellisesti juurikin Thompson. He kohtaavat ensimmäisellä kierroksella saksalaiset Jan-Lennard Struff/Kevin Krawietz. Struff oli Kontisen pari viime kaudella.

ATP500, DUBAI DUTY FREE TENNIS CHAMPIONSHIPS

Kulikova ITF-turnauksessa Tunisiassa

Anastasia Kulikova (WTA-532) palaa kisakentille $15,000 ITF-turnauksessa Tunisian Monastirissa. Turnauksen pääsarjaa ei ole vielä julkaistu.

$15,000 ITF WORLD TENNIS TOUR | TUNISIA

Anastasia Kulikova

Jaa:

Seuraava uutinen: Ruusuvuori kohtaa Rublevin… →