Viikkoennakko 1/2022 – Ruusuvuori ja Heliövaara Australiassa

3.1.2022  |  12:26  |  Ennakot

Uusi vuosi ja uusi ammattilaiskausi on jo myös vauhdissa. Harri Heliövaara ja Emil Ruusuvuori pelaavat tällä viikolla Australiassa.

Ruusuvuori takaportin kautta pääsarjaan – Heliövaara/Glasspool 7. sijoitettuja

Emil Ruusuvuoren oli tarkoitus aloittaa ottelunsa karsinnasta ATP-turnauksessa Melbournessa, mutta Richard Gasquetin vetäydyttyä aukesi paikka suoraan pääsarjaan. Ruusuvuoren (ATP-95) piti kohdata avauskierroksella tuttu valkovenäläinen Ilya Ivashka (ATP-48), mutta hänkin vetäytyi ja vastaan tulee Lucky Loser -paikan saanut 21-vuotias argentiinalainen Sebastian Baez (ATP-99). Ottelu pelataan tiistai-keskiviikkoyönä aikaisintaan klo 3.30.

ATP250 | MELBOURNE

Harri Heliövaara avasi jo kautensa poikkeuksellisesti kaksinpelissä ATP-kisassa Adelaidessa. Heliövaara pääsi varapelaajana mukaan karsintaan, jossa taipui Francisco Cerundololle (ATP-127) 4-6, 2-6.

Heliövaara (nelinpelin ATP-64) ja Lloyd Glasspool (ATP-78) ovat seitsemänneksi sijoitettuina nelinpelissä. Kaksikko on suoraan toisella kierroksella.

ATP250 | ADELAIDE

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Harri Heliövaara (@harriheliovaara) jakama julkaisu

Myös Patrik Niklas-Salminen avasi kautensa Italiassa ATP Challenger -turnauksessa. Niklas-Salminen on mukana vielä nelinpelissä, kaksinpelissä taival päättyi karsinnan avausotteluun.

ATP CHALLENGER 80 | ITALIA

Jaa:

Seuraava uutinen: Ruusuvuori avasi kautensa… →