Verkolla-podcast alkaa – Jarkko Nieminen avausvieraana

6.9.2023  |  06:05  |  Ennakot

Verkolla-podcast käsittelee ajankohtaisia tennisuutisia keskittyen huipputennikseen ja käsillä oleviin tapahtumiin.

Jaksoja julkaistaan syksyn aikana joka toinen keskiviikko; podcastin vetäjänä toimii Tennisliiton viestintä- ja markkinointipäällikkö Jarno Tiusanen vaihtuvien vieraiden kanssa. Ensimmäisessä jaksossa on vieraana miesten maajoukkueen, Porsche Davis Cup Team Finland, kapteeni Jarkko Nieminen.

Vuodesta 2018 lähtien kapteenina toiminut Nieminen avaa ajatuksiaan Davis Cupista lähtien omalta mittavalta pelaajauraltaan, jonka aikana hän edusti Suomea 1999-2016. Viimeisimmät vuodet ovat nostaneet Suomen II-ryhmästä 16 maailman parhaan maan joukkoon. Ensimmäisenä kapteenivuotenaan Nieminen totesi käsissään olevan tulevaisuuden joukkue ja unelmana on pääsy maailmanlohkoon (silloinen termi Davis Cup Finalsista).

”Silloin vielä tavoite tuntui suhteellisen kaukaiselta, mutta kuitenkin lähitulevaisuudessa realistiselta. Olemme hyvin onnistuneet ja tavoitteen saavuttaneet; ei minulla mitään aikataulua tälle ollut, mutta olen ja olemme uskoneet matkaamme. Nyt nautimme tästä hetkestä ja saavutetusta unelmasta. Kuitenkin katseet ovat edessäpäin ja tavoitteet asetettu tietysti uudelleen; totta kai rimaa on nostettava”, avasi Nieminen podcastissa.

Jaksossa käsiteltävät aiheet:

  • US Open: missä mennään turnauksessa ja kuinka suomalaisilla sujunut?
  • Davis Cup: Niemisen pelaajavuodet 1999-2016
  • Davis Cup Finals, MM-kisat: kuinka tähän päädyttiin ja mitä tuleman pitää?

Käy kuuntelemassa ja anna palautetta jaksosta; arvostamme myös ideoita tulevia jaksoja varten.

Jaa:

Seuraava uutinen: Varsinaisen edustusseuran ja… →