Venla Andersson kolmois- ja Emil Ruusuvuori kaksoismestariksi JSM:ssa

5.8.2011  |  13:03

Ennen koulujen alkua ehditään pelata vielä juniorien ulkokenttien Suomen mestaruuksista. Alle 12- ja 16-vuotiaat sekä alle 20-vuotiaat nuoret kisaa Hyvinkäällä tällä viikolla ja ensi viikolla alle 14- ja 18-vuotiaat Jyväskylässä.

Alle 12-vuotiaiden poikien kaksinpelin loppuotteluun etenivät odotetusti – eräkään menettämättä – kärkisijoitetut, ykkönen PVS:n Patrick Stenfors ja kakkoseksi sijoitettu HVS:n Emil Ruusuvuori. Ensimmäinen erä oli tiukka, Emil voitti sen 7-6, mutta toisen erän Emil sitten vei luvuin 6-1. Välierissä Patrick oli voittanut viidenneksi sijoitetun HVS:n Tatu Alasen, Emil kolmossijoitetun Lo-Ten Leo Haaralan.
Nelinpelissä Emil ja Patrick pelasivat parina, samoin Leo ja Tatu. Parit olivat kärkisijoitettuja ja kumpikin eteni loppuotteluun, joka päättyi Ruusuvuoren ja Stenforsin voitoksi.
Alle 12-vuotiaiden tyttöjen kaksinpelissä nähtiin monia yllätyksiä. Välierissä käytiin tiukat ja tasaväkiset kamppailut: kuudenneksi sijoitettu TaTS:n Evelina Jantunen pudotti ykkössijoítetun HVS:n Nicola Ussherin ja kolmossijoitettu TVS:n Venla Andersson kakkossijoitetun TaTS:n Mirella Minettin.
Nelinpelissä Venla ja Nicola olivat ykkössijoitettu pari ja he myös mestaruuden voittivat. Loppuottelussa kukistui TVS:n Cecilia Johansén ja TaTS:n Matilda Vainio, jotka välierissä voittivat ottelutie-breakissa kakkossijoitetut HVS:n Coco Eräkankaan ja TaTS:n Mariella Minetin 10-4.
Alle 12-vuotiaiden sekanelinpelissä oli hienosti 14 paria. Venla Andersson vei kolmannen mestaruutensa näissä kisoissa, kun yhdessä PVS:n Patrick Stenforsin kanssa kukisti Ussherin sisarukset Nicolan ja Leon.
Ulkokenttien juniorien SM-kilpailut ovat myös SEB JGP -osakilpailuja. (RN)

Juniorien ulkokenttien SM-kilpailut
12- ja 16-vuotiaat sekä 20-vuotiaat nuoret
1.-7.8.2011 Hyvinkää
Järj: HyTS

Loppuottelut
Kaksinpelit
P12 Emil Ruusuvuori HVS (2.) – Patrick Stenfors PVS (1.) 76 61
T12 Venla Andersson TVS (3.) – Evelina Jantunen TaTS (6.) 76 63
Nelinpeli
P12 Emil Ruusuvuori HVS/Patrick Stenfors PVS (1.) – Tatu Alanen HVS/Leo Haarala Lo-Te (2.) 61 60
T12 Venla Andersson TVS/Nicola Ussher HVS (1.) – Cecilia Johansén TVS/Matilda Vainio TaTS 62 63
Sekanelinpeli
12v  Venla Andersson TVS/Patrick Stenfors PVS – Nicola ja Leo Ussher HVS 63 61 

 

Venla Andersson

Emil Ruusuvuori

Kuvat: Riitta Närhi

Jaa:

Seuraava uutinen: P.Niklas-Salminen kaksin- ja… →