Venla Ahti mukaan maajoukkueeseen – ”Maajoukkuepaikka on ollut selkeä tavoite omalla uralla”

27.3.2022  |  12:07  |  Ennakot

Maajoukkue, Porsche Billie Jean King Cup Team Finland, pääsee yrittämään nousua I-ryhmään kotikentällään Vierumäellä 12.-15.4. Kapteeni Emma Laine täydensi joukkuettaan nimeämällä mukaan Venla Ahdin. Aiemmin joukkueeseen oli nimetty Anastasia KulikovaElla HaavistoStella Remander ja Laura Hietaranta.

TAPAHTUMAN INFOSIVU

21-vuotias kotkalainen pääsee nyt ensimmäistä kertaa mukaan aikuisten maajoukkueeseen.

– En yhtään osannut odottaa kutsua, kun olin nähnyt jo julkaisut ensimmäisestä kokoonpanosta. Emman soitto yllätti, mutta tosi positiivisesti tietenkin. Maajoukkuepaikka on ollut selkeä tavoite omalla uralla – uskomaton fiilis, että tilaisuus avautui nyt. Tietysti olen pahoillani Lauran vammasta, mikä oikeastaan tämän tilaisuuden minulle toi, sanoi Smash-Kotkaa edustava Ahti.

Kuva: Timo Paakkanen

Kapteeni Laine nostaa esille Ahdin tasaiset otteet kansallisilla kentillä jo pidemmältä ajalta sekä kehuu hänen asennettaan.

– Venla on kuulunut kärkipelaajiimme jo pidemmän aikaa. Hän on monipuolinen pelaaja ja todella hyvä tiimipelaaja, joka sopii mihin tahansa rooliin joukkueessa, mikä on tärkeä asia, taustoitti Laine.

– Odotan innolla turnausta ja joukkueen kanssa yhdessä taistelemista. Joukkue on täynnä huipputyyppejä, joten varmasti tulee loistava viikko, päätti Ahti.

Jaa:

Seuraava uutinen: TEHO Sport Finnish… →