Veli-Matti Ropponen jatkaa puheenjohtajana

21.11.2009  |  15:00

Männikkö, Nurmi, Sarkkinen ja Savusalo STL:n hallitukseen

Suomen Tennisliiton sääntömääräinen syyskokous oli lauantaina 21.11. SLU-talossa, Helsingissä. Siihen osallistui 21 jäsenseuraa. Kokousta valittiin johtamaan TVS:n puheenjohtaja Jari Forsström.
Syyskokous on aina vaalikokous, kun liiton hallituksen kahdeksasta jäsenestä on puolet erovuorossa. Tässä kokouksessa myös puheenjohtaja oli erovuorossa.
Äänestyksiä ei tarvittu. Kokous hyväksyi yksimielisesti vaalitoimikunnan esitykset: Veli-Matti Ropponen jatkaa liiton puheenjohtajana. Tuleva kausi 2010-11 on hänelle kolmas.
Erovuoroisista jatkavat seuraavan kaksivuotiskauden 2010-11 Seppo Nurmi Lahdesta, Jyrki Sarkkinen Kuopiosta ja Markku Savusalo Oulusta. Elina Männikkö Kauniaisista valittiin hallitukseen uutena. Porin Maritta Mannerille tuli kolme kaksivuotiskautta täyteen eikä hän voinut asettua enää ehdolle. Hallituksessa ovat lisäksi 2009-10 kauden Petri Hietala Tampereelta, Tapio Nurminen Vantaalta, Riku Pääkkönen ja Petra Thorén Helsingistä.
Syyskokous hyväksyi hallituksen esityksen liiton 2010 toimintasuunnitelmaksi ja talousarvion, jonka loppusumma on 940.000€. Hallitus esitti korotusta lehtimaksuun (2€), joka hylättiin. Ensi vuonna K-jäsenmaksu nousee aikuisilta 2 euroa ja junioreilta euron.

Jaa:

Seuraava uutinen: Tenhuselle PM-hopeaa, Metsolle… →