Vasalle villikortti Kouvolan ammattilaiskilpailuun

9.5.2021  |  20:12  |  Raportit

Kouvolassa pelattiin viikonloppuna turnaus, jossa oli jaossa villejä kortteja Kouvolassa 24.-30.5. pelattavaan ITF-ammattilaisturnaukseen. Iiro Vasa (ÅLK) voitti kaksinpeliturnauksen ja ansaitsi villin kortin pääsarjaan – nelinpelissä voittoa ja villiä korttia juhlivat Vasa ja Roni Hietaranta (HVS).

Kilpailun ykköseksi sijoitettu Vasa kohtasi loppuottelussa toiseksi sijoitetun Aleksi Löfmanin (HVS). Pelaajien otatuksesta muodostui todellinen jännitysnäytelmä, jonka voittoa juhli lopulta Vasa erin 6-3, 3-6, 7-6(8). Löfman ansaitsi finaalipaikalla pääsyn Kouvolan ammattilaisturnauksen kaksinpelin karsintaan.

Nelinpelissä oli neljä paria hakemassa villiä korttia ammattillaiskisan pääsarjaan. Vasa ja Hietaranta voittivat kaksi otteluaan tiukasti kolmessa erässä, mikä toi voiton ja villin kortin.

TULOKSET

Kaksinpelin välierät
[1] Iiro Vasa, ÅLK – [3] Leevi Säätelä, HVS 6-7(6), 6-1, 7-6(5)
[2] Aleksi Löfman, HVS – Oskar Antinheimo, HVS 7-6(5), 6-3

Kaksinpelin loppuottelu
[1] Iiro Vasa, ÅLK – [2] Aleksi Löfman, HVS 6-3, 3-6, 7-6(8)

TEHO SPORT FINNISH TOURILLA JAOSSA VILLIKORTTI HELSINGIN ITF-AMMATTILAISTURNAUKSEEN

Suomen kärkisarja TEHO Sport Finnish Tour alkaa tämän vuoden osalta Helsingissä Talin Tenniskeskuksen massakentillä 21.-23.5. Turnauksessa on jaossa 10 000 euroa (pelaajamäärästä riippuvainen, kts. lisää täältä): niin naisten kuin miesten kaksinpelissä on jaossa 5000 euron palkintopotti, josta voittajan osuus on 2000 euroa.

Talin ulkokentillä pelataan myös miesten $15,000 ITF-ammattilaisturnaus 31.5.-6.6. Miesten Finnish Tour -osakilpailun kaksinpelin voittaja ansaitsee villin kortin ammattilaiskisan pääsarjaan ja finalisti pääsee karsintaan.

Ilmoittautuminen Finnish Tour -osakilpailuun päättyy 16.5.