OVS nousi TEHO Sport Tennisliigaan – seuralla nyt joukkueet liigatasolla niin naisissa kuin miehissä

9.5.2021  |  13:59  |  Raportit

OVS:n nousujoukkue: laidoilla kapteenit Jussi Pesonen ja Anttu Puotiniemi sekä keskellä pelaajat vasemmalta lukien Aaron Matikkala, Lenni Loukkola, Valtteri Laitinen ja Niila-Tapio Magga.

Miesten I-divisioona pelattiin loppuun viikonloppuna Savonlinnassa. Turnauksen voitti Oulun Verkkopalloseura ja palkintona oululaiset nousevat TEHO Sport Tennisliigaan kaudeksi 2021-2022. Toiseksi sijoittunut Jyväskylän Tennisseura pääsee myös tavoittelemaan liigapaikkaa Espoon Tennisseuraa vastaan 15.5.

Kellarpellon Tenniskeskuksella oli viisi joukkuetta tavoittelemassa nousua Suomen korkeimmalle tasolle: Savonlinnan Verkkopalloseura, Mariehamn Lawn-Tennis Klubb, Oulun Verkkopalloseura, Jyväskylän Tennisseura ja Valko-Pallo.

Loppuotteluun olivat ennakkoon vahvimmin tyrkyllä I-divisioonien lohkovoittajat SVS ja MLK, mutta OVS ja JTS pelasivat kauden tärkeimmällä hetkellä hyvät välierät. OVS tiputti MLK:n ja JTS voitti SVS:n.

Finaalissa Oulun nuoret olivat jyväskyläläisiä vahvempia kaksinpeleissä, mikä toi nousun ensimmäistä kertaa TEHO Sport Tennisliigaan. OVS on pelannut aiemmin SM-tasolla, mutta tämä nousu tuo seuran miehet ensimmäistä kertaa nykymuotoiselle liigatasolle.

Loppuottelu: OVS – JTS 3-1
Valtteri Laitinen – Patrick Ahonen 6-3, 6-0
Niila-Tapio Magga – Lauri Leskinen 6-3, 4-6, 10-7
Lenni Loukkola – Roope Heino 6-2, 6-4
Laitinen/Aaron Matikkala – Ahonen/Leskinen 1-6, 3-6

KAIKKI TULOKSET

OVS:lla nyt naisten ja miesten joukkueet Tennisliigassa

Oululaisilla on nyt joukkueet Tennisliigassa niin naisissa kuin miehissä.

OVS:n nuoret vastuunkantajat Valtteri Laitinen, Niila-Tapio Magga, Lenni Loukkola ja Aaron Matikkala olivat syystäkin tyytyväisinä nousun varmistuttua.

– Hyvät fiilikset ja pitkään on odotettu nousua, nyt se vihdoin tapahtui, avasi Laitinen.

– Oikein hyvät fiilikset. Alusta oli ennalta ajateltuna vaikea, mutta valmistauduttiin paremmin kuin ikinä mihinkään otteluun. Kunnon joukkuetreenit vedettiin. Siksipä se kulkikin, jatkoi Magga.

– Hyvä joukkuehenki ja hyvä valmistautuminen olivat ne asiat, joiden takia voitettiin, kiteytti Loukkola.

– Oli hyviä kannustajia, täydensi puolestaan Matikkala.

Kauden aikana OVS:n riveissä esiintyivät myös Otto Koivisto ja Jerry Mäkelä.

Jaa:

Seuraava uutinen: Vasalle villikortti Kouvolan… →