Variston Tennis ry. hakee tuntivalmentajaa Variston toimipisteeseen

3.8.2021  |  14:10  |  Seurat

Variston Tennis on vuonna 1998 perustettu keskisuuri tennisseura Länsi-Vantaalla. Seurassamme on noin 450 jäsentä, joista 350 henkilöä on mukana viikoittaisessa valmennuksessa. Valmennamme kahdessa toimipisteessä, Vantaan Varistossa ja Kirkkonummen Masalassa.

Valmennustoiminnastamme vastaa kymmenen hengen ammattitaitoinen ja osaava tiimi. Toimintamme kattaa kaikki ikä- ja pelaajatasot harrastetenniksestä kansallisen kilpatason kärkeen.

Etsimme nyt joukkoomme osaavaa ja motivoitunutta tuntivalmentajaa, jolla on positiivinen ja asiakkaitamme kannustava asenne valmentamiseen.

Tarjoamme sinulle innostavan ja valmentajien kehittymistä tukevan työyhteisön, sekä kilpailukykyisen palkan.

Koulutamme valmentajiamme aktiivisesti Tennisliiton koulutuksissa omien sisäisten koulutustemme lisäksi.

Työssä viihtyminen on meille sydämen asia ja panostamme vahvasti yhteisöllisyyteen ja VarTe-henkeen, joka välittyy vahvasti myös asiakkaillemme. Mottomme onkin: Iloa ja onnistumisia, valmentajille ja asiakkaillemme – yhdessä tekemällä! Tartu tilaisuuteen ja tule mukaan meidän mahtavaan porukkaan.

Tarjoamme sinulle 5-12 tuntia viikossa painottuen viikonlopuille. Myöhemmin tuntimäärää on mahdollista kasvattaa. Olethan pikaisesti yhteydessä minuun ja jutellaan lisää.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydettyä.

Lisätiedot ja hakemukset: Antti Pelkonen p. 0400617665 tai antti.pelkonen@varistontennis.net.

Jaa:

Seuraava uutinen: 14-vuotiaat maailman 8… →