Vapaaehtoiseksi Davis Cupiin Turkuun 1.-3.2.2024 – haku päättyy 7.1.2024

13.12.2023  |  13:19  |  Ennakot

Miesten maajoukkue, Porsche Davis Cup Team Finland, jatkaa otteluitaan Portugalia vastaan Turun Gatorade Centerissä 2.-3.2.2024. Etsimme vapaaehtoisia ikimuistoiseen ja viihdyttävään tennistapahtumaan!

LUE LISÄÄ TAPAHTUMASTA

Vapaaehtoiset tukevat ja auttavat organisaatiota monipuolisesti. Tehtäviin kuuluvat mm. lipunmyynnin avustaminen, opastaminen areenalla ja aktiviteettialueella, VIP-vieraiden vastaanotto ja neuvonta sekä toimitsijaruokailun avustaminen. Myös, kerro meille missä sinun vahvuutesi piilevät ja katsotaan roolituksesi mieluisaksi. Tarjoamme vapaaehtoisille mieluisan ja innostavan työympäristön, paidan, kaverilipun yläkatsomoon sitoutumisen mukaan toiselle tai molemmille pelipäiville, ruokailut tapahtumassa ja yhteisen kiitostilaisuuden maalis-huhtikuussa.

Vapaaehtoisten perehdytyspäivä on 1.2. Pelipäivien alustavat aloitusajat ovat perjantaina 2.2. klo 17.30 alkaen ja lauantaina 3.2. klo 15.00 alkaen. Perjantaina pelataan kaksi kaksinpeliä ja lauantaina nelinpeli sekä 1-2 kaksinpeliä.

Mikäli sydämesi sykkii tennikselle ja nautit urheilutapahtumista sekä muiden kanssa toimimisesta, täytä alla oleva lomake ja tule osaksi vapaaehtoisporukkaa! Vapaaehtoishaku on käynnissä 7.1.2024 asti ja mukaan valitaan ensisijaisesti molempiin pelipäiviin sitoutuvat.

Jaa:

Seuraava uutinen: SM-kilpailut: Alkio tiputti… →