Valtioneuvoston uudet linjaukset koronavirustilanteen johdosta

18.3.2020  |  09:26  |  Artikkeli

Suomen valtioneuvosto tiedotti 16.3.2020 lisätoimenpiteistä koronavirustilanteen johdosta. Suomen Tennisliitto ry noudattaa ja suosittelee jäsenseurojaan noudattamaan valtioneuvoston linjauksia. 

Lisätoimenpiteitä linjattiin yhteensä 19 ja ne ovat voimassa 13.4.2020 asti. Lue valtioneuvoston tiedote kokonaisuudessaan täältä.  

Yhtenä toimenpiteenä valtio sulkee omia vapaa-ajan, urheilun ja kulttuurin toimintojaan sekä suosittelee yksityisen ja kolmannen sektorin toimijoiden sekä uskonnollisten yhteisöjen toimivan samoin. Valtio lisäksi rajoittaa julkiset kokoontumiset kymmeneen henkilöön ja suosittelee välttämään tarpeetonta oleilua yleisillä paikoilla. 

Valtioneuvoston linjausten mukaisesti Tennisliitto suosittelee jäsenseurojaan keskeyttämään harjoitus- ja valmennustoimintansa 13.4. asti. Tennisliitto on myös pidentänyt kilpailutoimintansa keskeyttämistä 13.4. asti. Lisäksi yleinen ja senioreiden sarjatennistoiminta sekä nuorten tehoryhmätoiminta keskeytetään kyseiseen päivämäärän asti. 

Tarkkailemme ja päivitämme tilannetta jatkuvasti. Tennisliitto auttaa seurojaan tässä hankalassa tilanteessa – toivomme ymmärrystä ja yhdessä sekä yhteistyöllä tästä selvitään.

INFOA SEUROILLE KORONAVIRUSTILANTEEN VAIKUTUKSISTA

Jaa:

Seuraava uutinen: Suomen Tennisliitto hakee… →