Suomen Tennisliitto hakee miesten maaottelulle Suomi – Intia pelipaikkaa

18.3.2020  |  13:40  |  Ennakot, Yhteistyökumppanuudet

Suomen miesten maajoukkue, Cinia Davis Cup Team Finland, kohtaa Intian kotikentällään 18.-19.9.2020. Tennisliitto hakee tapahtumalle korkeatasoista pelipaikkaa avoimella haulla ja kaikkia tapahtumasta kiinnostuneita seuroja/kaupunkeja/areenoita pyydetään lähettämään hakemus 9.4. mennessä. Hakemus voi olla vapaamuotoinen ja siitä tulee selvitä pelipaikkaan liittyvät yksityiskohdat, tapahtuman taloudellinen arvio ja ehdotus yhteistyötahoista. Tarkennamme jatkoon valittujen hakemusten kanssa yksityiskohtia huhtikuun puolessa välissä.

– On erittäin hienoa, että saimme kotiottelun haasteellisen Meksiko-Suomi-ottelun jälkeen! Viime syksyn ottelu Itävaltaa vastaan Espoon Metro Areenalla oli aivan uskomaton tunnelmaltaan ja historiallinen yleisömäärän johdosta. Haluamme rakentaa syksyn ottelusta hienoa kokemusta tenniksen ystäville ja sille täytyy nyt löytää hyvät olosuhteet, kommentoi Tennisliiton toimitusjohtaja Teemu Purho.

Syyskuun ottelun voittaja etenee vuoden 2021 maailmanlohkon karsintaan, jonka voittamalla maa selviytyy Davis Cupin lopputurnaukseen 2021.

Lisätietoja Davis Cup -tapahtuman hakuun liittyen

Suomen Tennisliitto
toimitusjohtaja
Teemu Purho
teemu.purho(at)tennis.fi
puh. 040 523 1797

Jaa:

Seuraava uutinen: ITF-, TE-, ATP-,… →