Valmentajien auktorisointijärjestelmä

26.1.2006  |  11:00

Otetaan käyttöön 1.3.

Suomen Tennisliiton ylläpitämä valmentajien auktorisointijärjestelmä otetaan käyttöön 1.3.2006. Järjestelmän tavoitteena on sekä lisätä valmentajien kouluttautumista ja ammattitaitoa että antaa valmentajien palkkaajille tai valmennuspalvelujen ostajille (seurat, yritykset ja yksityiset ihmiset) mahdollisuus tarkistaa valmentajan koulutustaso.
Auktorisoitujen valmentajien rekisteri julkaistaan Tennisliiton nettisivuilla. Siihen merkitään peruskoulutuksen suoritusvuosi, viimeisin jatkokoulutus sekä valmentajan niin toivoessa hänen työkokemuksensa, aikaisemmat työtehtävänsä ja mahdollinen työnhakutilanne.
Valmentajien auktorisointijärjestelmässä ovat mukana seuravalmentaja-, kilpavalmentaja- ja huippuvalmentajatutkinnon suorittaneet. Säilyäkseen auktorisoituna valmentajan on osallistuttava vähintään kahden vuoden välein STL:n, ITF:n, Tennis Europen, SuTeVan tai jonkun muun maan tennisliiton järjestämässä jatkokoulutukseen.
Valmentajarekisteriä ylläpitää koulutuspäällikkö Pekka Kainulainen.

Ilmoittaudu rekisteriin!

Rekisteriin ilmoittautuminen tapahtuu lähettämällä tarvittavat tiedot osoitteeseen pekka.kainulainen@pajulahti.com. Vuodesta 2005 alkaen Seura- ja kilpavalmentajakoulutuksen käyneet merkitään rekisteriin automaattisesti. Aikaisemmin kouluttautuneiden tulee itse huolehtia rekisteriin kuulumisestaan. Myös seurojen on tärkeää olla aktiivisia, jotta seurojen valmennettavat tietävät, millaisen koulutuksen heidän valmentajansa ovat läpikäyneet.
Merkitse ilmoittautumiseesi seuraavat tiedot:

Pakolliset tiedot
-nimi ja syntymäaika
-seura ja toimipaikka (kunta ja tenniskeskus)
-peruskoulutus ja sen suoritusvuosi (esimerkiksi Kilpavalmentajakoulutus tai A-taso 2001)
-viimeisin jatkokoulutus (esimerkiksi Kilpavalmentajien jatkokoulutusseminaari 5.-6.11.2005)

Vapaaehtoiset tiedot
-työkokemus ja aikaisemmat työtehtävät
-mahdollinen työnhakutilanne

Jaa:

Seuraava uutinen: Ensimmäisen urheiluseuran perustamisesta… →