Välierät ja loppuottelut maanantaina SEB JGP-osakilpailuissa ja JSM18v-kisoissa

6.10.2014  |  09:54

Maanantaina pelataan  viidensien SEB JGP:n 10- ja 14-vuotiaiden osakilpailujen välierät ja loppuottelut Jarkko Nieminen Areenan Turun Impivaarassa.

P14 kaksinpelin välierissä kohtaavat Träffin Jonathan Ånäs (1.) ja TaTS:n Roni Rikkonen (8.) sekä HLK:n August Ehrnrooth (3.) ja TaTS:n Peetu Pohjola (5.).
P14 nelinpelissä ollaan edetty jo loppuotteluun, jossa luokkavoittoa tavoittelevat Smashin pojat Hermanni Tiainen ja Nino Salonen sekä Träffin Isac Lindén ja Jonathan Ånäs.
T14 kaksinpelin neljän parhaan joukkoon on edennyt kolme HLK:n tyttöä. Heistä Bea Kivikoski (3.) kohtaa TVS:n Veera Antosen (1.), toisessa välierässä ovat vastakkain Hedda Hakala (2.) ja Sonja Keränen (6.). HLK:n tytöt ovat kaikki myös nelinpelin välierissä muista seuroista olevien pariensa kanssa.

P10-luokan kaksinpelissä HyTS:n Tatu Karvinen yllätti puolivälierissä ÅLK Daniel Kotkan (1.) ja kohtaa välierissä Viron Markus Siniveen. Toisessa välierässä OVS:n Andreas Sillaste (3.) haastaa MLK:n Lucas Forsströmin (1.), jolle hävisi kesäkuussa Tampereella kolmannessa osakilpailussa.
Nelinpelin loppuottelussa pari Forsström/Kotka kohtaa odotetusti OVS.n pojat Santtu Savusalon ja Sillasteen.

T10-luokan voitosta ja samalla pistetilaston kärkipaikasta käyvät taistoa LTS:n Laura Hietaranta ja Viron Aurelia Riga. Päästäkseen vastakkain finaalissa, kakkossijoitetun Lauran tulee voittaa välierissä HVS:n Sofie Erlund (6.) ja Rigan Lo-Ten Stella Remander (3.).
Myös tämän ikäluokan nelinpelissä pelataan maanantaina vielä välierät ja loppuottelu.

 
Alle 18-vuotiaiden SM-kisoissa
voittajat tulevat Helsinki – Tampere -akselilta

Turussa pelataan SEB JGP -osakilpailun yhteydessä alle 18-vuotiaiden sisäkenttien SM-kilpailut.
Kaksinpeleissä pelataan maanantaina aamupäivällä välierät ja iltapäivällä loppuottelut.
Poikien neljästä kärkisijoitetusta ovat mukana vielä TaTS:n Pyry Hyrkkönen (1.) ja Pauli Partinen (4.). Puolivälierissä HVS:n Julius Kaverinen (2.) luovutti Otto Holtarille ja Alex Hedman (3.) koki tappion Patrick Kaukovallalle. Otto ja Patrick kohtaavat välierissä, samoin Pyry ja Pauli.

Myös tyttöjen kaksinpelissä edetään Helsinki-Tampere -akselilla. Välierissä ykkössijoitettu Milka-Emilia Pasanen, joka oli ensimmäisellä kierroksella tiukoilla seurakaverinsa Mariella Minettin kanssa, kohtaa välieriin helposti edennen HVS:n Lila Humalojan (4.). Toisessa välierässä sijoittamaton Smashin Kristina Parviainen kohtaa TaTS:n Tanja Tuomen (2.), joka ratkaisi puolivälieräottelunsa OVS:n Monica Malista vastaan vasta voittamalla ratkaisevan erän tie-breakin. Tanja ja seurakaveri Roosa Timonen ovat edenneet nelinpelin finaaliin, jonka toinen välierä pelataan maanantaiaamuna.

 

 

 

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Sillanpää jatkoon, Leivo… →