Turussa käynnissä SEB JGP 10v ja 14v sekä SM-kisat 18v

5.10.2014  |  13:27

Suomalaisjuniorit ovat valloittaneet Jarkko Nieminen Areenan Turun Impivaarassa täysin viikonlopuksi, kun pelataan TVS:n järjestämiä SEB JGP:n viidensiä osakilpailuja alle 10- ja 14-vuotiaiden ikäluokissa.
Suurin luokka on P14, jossa on mukana 49 pelaajaa, kolme enemmän kuin P10 luokassa.  T10-luokassa on sen sijaan seitsemän osallistujaa enemmän kuin T14-luokassa, jossa on 30 osallistujaa.
Kaksinpeliluokkien pääsarjat alkoivat sunnuntaiaamuna, välieriä ja loppuotteluita pelaan Turussa maanantaina.

Alle 18-vuotiaiden SM-kisat

SEB JGP -osakilpailun yhteydessä pelataan kilpailusarjaan kuulumattoman, alle 18-vuotiaiden, sisäkenttien SM-kilpailut. Kaksinpelin pääsarjat käynnistyvät sunnuntaina.
Poikien kaksinpelin neljä kärkisijoitettua ovat TaTS:n Pyry Hyrkkönen (1.) ja Pauli Partinen (4.) sekä  HVS:n Julius Kaverinen (2.) ja Alex Hedman (3.).
Lauantaina päätökseen saadusta karsinnasta pääsarjaan nousivat HVS:n Caius Blomqvist ja Otto Holtari, HyTS:n Oskari Kulta LVS:n Oskari Nieminen PVS:n veljekset Marcus ja Patrick Stenfors sekä TVS:n Eero Antonen ja Noah Johansén.
Tyttöjen pääsarjaan nousivat Smashin Nikita Liebkind ja Kristina Parviainen, STS:n Eveliina Koivupuisto, TaTS:n Karolina Hakala, Janika Hautalahti ja Mariella Minetti, TVS:n Cecilia Johansén sekä ÅLK:n Venla Andersson. Pääsarjan neljästä kärkisijoitetuista kolme on TaTS:sta: Milka-Emilia Pasanen (1.), Tanja Tuomi (2.) ja Roosa Timonen (3.). Neloseksi on sijoitettu HVS:n Lila Humaloja.
Ikäluokan kaksin- ja nelinpelit pelataan maanantaina.

 

 

 

 

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Välierät ja loppuottelut… →