Uusia kilpavalmentajia valmistui Vierumäeltä – ”Ryhmään muodostui poikkeuksellisen hyvä henki ja avoin ilmapiiri.”

8.4.2022  |  13:03  |  Artikkeli

Tenniksen kilpavalmennuskoulutus tuli päätökseen Vierumäellä viime viikonloppuna. Koulutuksessa tavoitteena oli valmentajan oman identiteetin muodostaminen sekä kilpapelaajien pelaajaprofiilien tutkiminen. Koulutuksessa käytiin läpi taktisia, teknisiä, fyysisiä ja henkisiä kehityskeinoja missä pääpainona oli alle 14-vuotiaiden kilpavalmennus.

Kouluttajina toimivat Boris Chernov ja Jussi Koivisto. Vierailijoina koulutuksessa nähtiin Saku Siivonen, Tero Hänninen (Coach Tools) ja Maiju Kokkonen (Vierumäki).

”Oli hienoa nähdä ja olla mukana tukemassa innokkaita valmentajia heidän kehittymisessään. Meillä oli loistava porukka kasassa kilpavalmennuskoulutuksessa. Ryhmään muodostui poikkeuksellisen hyvä henki ja avoin ilmapiiri. Haluan kiittää etenkin tennispuolen pääkouluttajiemme Boris Chernovia ja Jussi Koivistoa. Saku Siivoselle myös iso kiitos laadukkaasta vierailusta kilpavalmennus koulutuksessa”, kertoi koulutuskokonaisuudesta vastannut Tennisliiton koulutuspäällikkö Harri Suutarinen.

Kilpavalmennuskoulutukseen osallistui:

Anttoni Kinnunen, Valko-Pallo
Tuomas Heiman, Valko-Pallo
Danil Gavrilyuik, Puijo Tennis Team
Oldrich Simek, Imatran Tennis
Janne Nykopp, Lahden Tenniskerho
Kia Pöysti, Lahden Tenniskerho
Tiina Niinimäki, Kouvolan Tennisseura
Heidi Sarkkinen, Oulun Verkkopalloseura
Jussi Pesonen, Oulun Verkkopalloseura
Antonis Kappatos, Oulun Verkkopalloseura
Matti Käpylä, Järvenpään Tennisseura
Pasi Hänninen, Smash
Jesper Saarni, Espoon Tennisseura

Tennisliiton tasokoulutuksia on tällä hetkellä käynnissä sekä 1. että 2. tasolla. Yhteensä koulutuksia käy parhaillaan yli sata valmentajaa.

VALMENTAJA- JA OHJAAJAKOULUTUKSET

Tennisliitto kutsuu kaikki valmentajat ja seurajohtajat yhteisille kehityspäiville Vierumäelle 21.-22.5. Kahden päivän aikana jaetaan tietoa ja kehitytään yhdessä – Davis Cup -kapteenit Robin Söderling  ja Jarkko Nieminen johdattavat tapahtumaa yhdessä huippuosaajien kanssa. Lue lisää.

Jaa:

Seuraava uutinen: Niklas-Salminen/Bergevi finaaliin Egyptissä… →