Uusi vuosi toi uudet kilpailusarjat: 9v Miditour sekä Luokkamestaruussarja

31.1.2018  |  13:47  |  Seurat

Vielä ehdit mukaan uusiin sarjoihin. Ensimmäiset Luokkamestaruussarjan ja 9v Miditourin osakilpailut näkevät päivänvalon puolentoista viikon päästä, 9.-11. helmikuuta.

Luokkamestaruussarjan tavoitteena on tuoda kiinnostava peliformaatti uusille harrastajille, mutta ennen kaikkea tavoitteena on lisätä pelaajien kilpailu- ja ottelumääriä.

– Lisäksi tavoitteena on tuoda nelinpeli ja sekanelinpeli merkittävämpään rooliin kilpailumuotona. Sarja koostuu kuudesta osakilpailusta ja huipentuu marraskuussa järjestettävään Mastersiin, kertoo Tennisliiton kilpailupäällikkö Raisa Törnroos-Heinonen.

Luokkamestaruuskilpailujen ensimmäiset osakilpailut järjestetään Tampereella B- ja D-luokat (TaTS), Jyväskylässä C-luokat (JTS) ja Helsingissä E-luokat (HLK).

Vielä ehdit ilmoittautua mukaan, ilmoittautuminen päättyy 4. ja 5. helmikuuta: www.tennisassa.fi

Luokkamestaruussarja

Ensimmäinen 9v Miditour Sotkamossa

Ensimmäinen 9v Miditourin osakilpailu pelataan puolestaan Sotkamossa (SoTS) 9.-10. helmikuuta. Etelä-Suomen osakilpailu on Helsingissä 24. maaliskuuta.

9v Miditour on uusi kilpailusarja yhdeksän vuotta täyttäville tai nuoremmille lapsille. Sarja koostuu viidestä osakilpailusta, ja osakilpailut pelataan sekä Etelä- ja Pohjois-Suomessa. Kukin kilpailu pelataan yhden päivän aikana, ja jokainen osallistuja saa useamman 2-peliottelun. Ottelut pelataan kokonaisella midikentällä ja oranssilla pallolla. Osallistumismaksu on 30 euroa.

– Sarjan tavoitteena on antaa opastusta lapsille sekä vanhemmille kilpailutilanteessa toimimisesta. Kentillä on apuna kentänvalvojia, jotka neuvovat pelaajia tarpeen vaatiessa. Useammassa osakilpailussa järjestetään myös vanhemmille luentoja eri aihealueista, Törnroos-Heinonen toteaa.

Jokaisessa kilpailussa palkitaan kolme parasta pelaajaa/luokka mitalein. Lisäksi palkitaan päivän tsemppari. Sarjasta kerätään pisteitä. Pisteitä kerätään kummaltakin alueelta erikseen. Vuoden aikana kahdeksan eniten pisteitä kerännyttä/alue kutsutaan leirille Pajulahteen.

Tervetuloa mukaan 9v Miditourille – lue lisää ja katso osakilpailut.

Jaa:

Seuraava uutinen: Seniorien sekanelinpelin SM-kisoissa… →