Uusi tasoluettelo julkaistu – Tasolaskentaan uudistuksia 1.9. alkaen

5.10.2023  |  11:33  |  Ennakot

Uusi tasoluettelo julkaistiin 28.9. Tasoluettelossa on huomioitu ottelutulokset 31.8. asti. Myös Ässässä ylläpidettävien hallisarjojen otteluista on nyt ajettu pisteet takautuvasti vuoden alusta alkaen ja ne ovat mukana tasolaskennassa.

Uutta tasoluetteloa siirrytään käyttämään viikonlopusta 6.-8.10. alkaen. Yleisessä sarjatenniksessä käytetään aina voimassa olevaa tasoluetteloa.

TASOLUETTELO

Tasolaskennan uudistuksia

Tasolaskennan uudistukset otettiin käyttöön 1.9. alkaen.

  • Senioreiden sarjatenniksestä ja senioreiden ikäluokkakilpailuista kertyviin tasopisteisiin vaikuttaa
    ikäluokkakertoimet.
  • Alimpien tasojen osalta pelaajien nousemista tasoluettelossa kiihdytetään siten, että kun E- ja D-luokan pelaaja voittaa itseään heikompitasoisen pelaajan, kertyy voittajalle pisteet kuin pelaaja voittaisi oman tasoisen vastustajan.

Tarkemmat kertoimet ja laskukaavat ovat nähtävissä kilpailumääräyksistä (Liite 1). Toukokuun tasoluettelon yhteydessä senioreille tehtiin kertakorjaus tasopisteisiin ikään perustuen, johtuen senioripelaajien liian korkeaksi nousseista tasoista (lue lisää). Jotta tasoluettelon laskenta on jatkossakin linjassa kertakorjauksen kanssa, senioreiden tasopisteet tullaan ajamaan ikäluokkakertoimien mukaisesti kaksi vuotta taaksepäin lokakuun tasopisteiden julkaisun yhteydessä.

Pelaajien tasopisteet ovat nähtävillä alla olevan linkin kautta. Tasopisteet julkaistaan joka kuun ensimmäinen arkipäivä. Syyskuun tasopisteet julkaistaan poikkeuksellisesti 11.10. tasolaskennan uudistuksien johdosta.

KILPAILUMÄÄRÄYKSET
TASOPISTEET

 

Jaa:

Seuraava uutinen: TEHO Tennisliiga: viime… →