Uusi sähköinen kilpailujärjestelmä julkaistu!

22.6.2017  |  06:15

Suomen Tennisliittoavasi tiistaina 20.6. uuden sähköisen kilpailujärjestelmän. Uusi järjestelmätarjoaa mahdollisuuden kehittää Tennisliiton tarjoamia palveluita pelaajille,seuroille ja halleille. Löydät myös jatkossa kaikki kilpailemiseen liittyvät palveluttutusta www.tennisassa.fi -osoitteesta. 

Tämän viikon kuluessa tietoja siirretään vanhastajärjestelmästä uuteen. Valtaosa tiedoista on jo siirretty, mutta osa päivittyymyöhemmin. Järjestelmän toimivuuteen ja käytettävyyteen liittyviä päivityksiäja korjauksia tullaan tekemään vielä kesän aikana. Pahoittelemme mahdollistahaittaa ja toivomme kärsivällisyyttä siirtymävaiheen aikana.

Alla on tarkempia tietoja eri käyttäjäryhmille. Tutustu huolellaohjeisiin ja ole ajoissa liikkeellä kilpailuilmoittautumisten ja rekisteröitymistenosalta, jotta voit varmistaa osallistumisesi kilpailuihin. Suosittelemme huolehtimaan kilpailuilmoittautumiset ja rekisteröitymiset aina ilmoittautumisviikon perjantain puoleen päivään mennessä, näin voimme tarjota kaikille tukea ongelmatapauksissa. Mikäli ilmoittautuminen ja rekisteröityminen tehdään viikonlopun aikana, tuen saamista emme voi taata.

Tennisliitontoimiston puhelin palvelee elokuun loppuun asti arkisin klo 9-15 välillä ja kilpailut@tennis.fi osoitteesta saatsähköisesti apua uuteen järjestelmään liittyvissä ongelmissa. Kilpailunjärjestäjilleon oma tukipalvelu käytössä, löydät ohjeet siitä alla olevastaKilpailunjärjestäjät -kohdasta.

Tietoa pelaajille
Vanhan järjestelmänkäyttäjätunnukset eivät siirry uuteen järjestelmään. Jokaisen pelaajan onrekisteröidyttävä ja luotava oma käyttäjätili, jos haluaa ilmoittautuakilpailuihin, maksaa maksuja, syöttää tuloksia tai muuttaa omia tietojaan.Kilpailuiden, sarjatenniksen ja rankingien katselu onnistuu ilmankirjautumista.

Vain Tennisliitonjäsenseurojen jäsenet voivat luoda käyttäjätilin uuteen kilpailujärjestelmään.Luotaessa tiliä, pelaajan täytyy antaa nimi, syntymäaika sekä sukupuoli. Mikälipelaajalla ei ole aiemmin ollut kilpailulisenssiä tai hänellä on ollutpuutteita em. tiedoissa, tilin luominen ei onnistu. Tällöin pelaajan on oltavayhteydessä Tennisliittoon (kilpailut@tennis.fi).

OHJE PELAAJILLE 

Tietoasarjatennisjoukkueille/kapteeneille 

Jokaisellasarjatennisjoukkueella tulee olla vähintään yksi kapteeni, joka voi syöttäätuloksia ja muokata ottelun pelipaikkaa ja -aikaa. Sarjatenniskapteeni voi myösantaa vastaavia oikeuksia muille joukkueen jäsenille. Sarjatenniskapteenintulee ensin luoda oma käyttäjätili ja sen jälkeen kirjautua järjestelmään.Kaikille kesän 2017 sarjatennisjoukkueiden kapteeneille lähetetäänsähköpostitse ohjeet. Mikäli et ole saanut 22.6. mennessä sähköpostia, oletyhteydessä Tennisliiton toimistoon (kilpailut@tennis.fi).

OHJESARJATENNISKAPTEENEILLE

Tietoakilpailunjohtajille
Kaikki kilpailutjärjestetään 18.6. saakka vanhassa järjestelmässä. Tämän jälkeen kaikkikilpailut uudella Tournament Plannerilla. Kaikille niille seuroille,jotka järjestävät loppuvuoden aikana kilpailuja, on lähetetty ohjelmistonkäyttölisenssi. Lisenssi on lähetetty yhdelle seuran kilpailunjohtajalle jonkatulisi jakaa sitä eteenpäin sitä tarvitseville.

Tournament plannerohjelmistosta löytyy myös hyvin pitkälle suomennettu versio. Voit asentaa sentai englanninkielisen version verkkosivulta: https://www.tournamentsoftware.com/product/download.aspx?id=16&s=2 itsellesi

KATSO TÄSTÄ KÄYTTÖOHJE

OHJELMISTOONLIITTYVÄ KISATUKI:
Ulkokauden 2017ajaksi on kilpailunjärjestäjille valmisteltu tiivistetty kisatuki ohjelmistoonliittyen. Gabor Lovro ja Artturi Mutanen vastaavat kyselyihintiistai-iltaisin klo 15-21. Tämä aika auttaa siis lähinnä arvontaan jaaikataulutukseen liittyvissä kysymyksissä. Alla on myös mainittuna ne henkilötja puhelinnumerot jotka päivystävät kisaviikonloppuina mahdollisten ongelmienselvittämiseksi.

TIISTAI PÄIVYSTYKSET:

 

 

 

 

Gabor

Artturi

Yhteystiedot:

 

 

 

Gabor Lovro

 

 

 

gabor.lovro@hlk.fi

20.6.

x

x

puh. 044-9880723

27.6.

x

 

 

4.7.

x

 

Artturi Mutanen

11.7.

 

x

artturi.mutanen@elokuvakonepaja.com

18.7.

x

 

puh. 050-5264215

25.7.

x

 

 

1.8.

x

 

 

8.8.

 

x

 

15.8.

x

 

 

 

 

 

KISAPÄIVYSTYKSET:

 

 

 

 

Gabor

Artturi

Yhteystiedot:

 

 

 

Gabor Lovro

 

 

 

gabor.lovro@hlk.fi

 

 

 

puh. 044-9880723

23.-25.6

 

x

 

30.6-2.7.

x

 

Artturi Mutanen

7.-9.7.

x

 

artturi.mutanen@elokuvakonepaja.com

14.-16.7.

 

x

puh. 050-5264215

21.-23.7.

x

 

 

28.-30.7.

x

 

 

4.-6.8.

x

 

 

11.-13.8.

 

x

 

18.-20.8.

x

 

 

25.-27.8.

 

x

 

Kisajärjestäjillä on myös mahdollisuus ostaahalutessaan kilpailun alkuvalmisteluihin liittyvät palvelut Gabor Lovrolta taiArtturi Mutaselta. Mikäli asia on kohdaltanne ajankohtainen, olkaa asiassa suoraanyhteydessä Gaboriin tai Artturiin. He tekevät valmiiksi ohjeidenne mukaisestikisan alkuvalmistelut kisatiedostoon (alkumääritykset ja perustiedot) sekäarpovat ja aikatauluttavat kisan. Tästä veloitus on 150 €/kilpailu.

 

Jaa:

Seuraava uutinen: SM-kilpailut viikon kohokohtana… →