Uudet pelisarjat tulevat: aikuisharrastajien Road to Finland vs India ja Nuorten harrastekisat

11.3.2021  |  14:12  |  Seurat

Tennisliitto lanseeraa kaksi uutta kilpailumuotoa vastaamaan kasvavaan harrastekilpailemisen kysyntään: aikuisten seurakilpailu Road to Finland vs India ja Nuorten harrastekisat.

Road to Finland vs India – luvassa Davis Cup -aiheisia palkintoja

Kesän seuraharrastekilpailulla, Road to Finland vs India, tavoitellaan harrastekilpapelaamisen lisäämistä.

Kyseessä on aikuisharrastajien (yli 18-vuotiaat) nelinpelikilpailu – kesän aikana pelataan seurakilpailuja 15.5.-15.8.2021, joista voittajapari etenee elokuussa Vierumäellä pelattavaan finaalitapahtumaan 29.8.2021. Finaalitapahtumaan pääseville Davis Cup -aiheisia palkintoja sekä voittajille VIP-liput maaotteluun Suomi – Intia.

Tapahtumat on tarkoitettu E- ja D-luokkien pelaajille sekä heille keillä ei ole tasoa. Kilpailuun pelaaja ei tarvitse kilpailulisenssiä.

Seurat voivat hakea turnauksia järjestettäväkseen 15.4. asti. Tee se alla olevan linkin kautta. Tavoitteena on saada 16 kilpailua aikaan ja järjestäjiä ympäri Suomen. Linkistä aukeaa tarkemmat tiedot Road to Finland vs India -konseptiin ja lopussa on seuroille lomake järjestämishalukkuuden osoittamista varten.

LISÄTIEDOT

Nuorten harrastekisoilla vauhtia ja intoa pelaamiseen 10-14 -vuotiaille

Nuorten harrastekisat tarjoavat matalan kynnyksen kilpailumuodon nuorille harrastepelaajille ja yli 10-vuotiaana kilpailemisen aloittaville. Harrastepelaajien kasvua on aikuisten lisäksi myös nuorissa. Heille kaivataan omaa kilpailumaailmaa – tämä on yksi tenniksen uuden strategian 2024 mukaisista toimenpiteistä.

Miksi?
– Tennis on peli. Otteluiden pelaaminen on luonnollinen osa harrastusta. Kilpaileminen motivoi, kun on sopivan tasoisia otteluita
– Tavoitteena lisätä kilpailevien yli 10-vuotiaiden määrää ja kasvattaa yksittäisen pelaajan ottelumääriä
– Sarja toimii jatkumona Tykkimäki-kilpailuihin. Tämän jälkeen siirtyminen Luokkamestaruussarjaan tai juniorisarjoihin

Kenelle?
– 10-14 -vuotiaille tenniksen kilpailemisen alkutaipaleella oleville pelaajille
– Tennisliiton tasojen 1 ja 2 pelaajille (E2 kilpailut)

Haemme nyt seuroja järjestämään turnauksia – ensimmäiset kiinnostuneet ovat jo ilmoittautuneet. Lue lisää aiheesta alla olevasta linkistä – seurat voivat hakea kilpailua järjestettäväkseen suoraan TennisÄssän kautta.

LISÄTIEDOT

Jaa:

Seuraava uutinen: Heliövaara ensimmäistä kertaa… →