Urheiluseuroille myönnetty 3,7 miljoonaa euroa seuratukea – viiteen tennishankkeeseen tukea

30.4.2019  |  13:23  |  Seurat

Opetus- ja kulttuuriministeriö julkaisi maanantaina 29.4. sen myöntämät seuratoiminnan kehittämistuet. Liikunta- ja urheiluseuroille myönnettiin yhteensä 3,7 miljoonaa euroa seuratoiminnan kehittämistukea. Grani Tennis ry, Kempeleen Tennis ry, Oulun Verkkopalloseura ry, Sata-Tennis ry ja Valko-Pallo ry saivat tennishankkeisiinsa tukea. Lisäksi Lahden Verkkopalloseura ry sai tukea padel-toimintaansa.

Seuratuen avulla lisätään lasten ja nuorten liikkumista sekä harrastusmahdollisuuksia, tuetaan paikallista seuratoimintaa ja liikunnallisen elämäntavan edistämistä. Seuratukea sai 395 hanketta, joista uusia hankkeita on 258 ja jatkokausilla olevia hankkeita 137. Avustukset kohdistuvat 114 eri kuntaan. Seurojen yhteishankkeita on 50 ja niiden kautta tuella on vaikutusta hakijaseuran lisäksi 143 muun seuran toimintaan. Ensimmäistä kertaa seuratukea saavia seuroja on 107.

Opetus- ja kulttuuriministeriön tiedotteessa todetaan, että hakemusten perusteella seuroissa tehdään merkittävää työtä lasten ja nuorten liikunnan edistämiseksi. Lisäksi harrastamista koulupäivien läheisyydessä on lisätään ja seurat tekevät tiivistä yhteistyötä koulujen ja päiväkotien kanssa.

Lähde: Opetus- ja kulttuuriministeriön tiedote

MYÖNNETYT AVUSTUKSET 2019

Jaa:

Seuraava uutinen: Kooste: Naisten maajoukkueen… →