Urheilugaala-ehdokkuuksia tennikselle – miesten maajoukkue ehdolla vuoden joukkueeksi, esikuvaksi ja sykähdyttävimmäksi hetkeksi

7.12.2023  |  16:53  |  Ennakot

Uskomaton tennisvuosi on erittäin vahvasti huomioituna myös Urheilugaalassa, joka järjestetään Helsingin Jäähallissa 11.1.2024.

Miesten maajoukkue, Porsche Davis Cup Team Finland, on ehdolla vuoden joukkueeksi ja sykähdyttävimmäksi hetkeksi sekä arvostetun esikuva-palkinnon saajaksi. Käy äänestämässä joukkueen MM-välieräpaikkaa vuoden sykähdyttävimmäksi hetkeksi TÄÄLTÄ. Maajoukkue teki historiaa yltämällä siis maailman neljän parhaan joukkoon; vuoden aikana ovat Suomen edessä kaatuneet lajin suurmaat Argentiina, Kroatia, USA ja Kanada. Suomi on tällä hetkellä maailmanlistan 12. Tänä vuonna maajoukkueen riveissä ovat pelanneet Emil Ruusuvuori, Otto Virtanen, Harri Heliövaara, Patrick Kaukovalta, Patrik Niklas-Salminen ja Eero Vasa.

Lisäksi yksilötasolla Jarkko Nieminen on ehdolla vuoden valmentajaksi ja grand slam -turnausvoittaja Harri Heliövaara vuoden urheilijaksi.

TUTUSTU URHEILUGAALAAN

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Suomen Tennisliitto (@tennisfin) jakama julkaisu

Jaa:

Seuraava uutinen: Taistelu pudotuspelipaikoista kiihtyy… →