Ulkopelikauden 2013 sarjatennis

4.3.2013  |  14:09

Kaikkien viime ulkopelikaudella sarjatenniksessä mukana olleiden joukkueiden – sarjatasosta riippumatta –  tulee ilmoittautua tulevan ulkopelikauden 2013 sarjatennikseen tai ilmoittaa siitä pois jäämisestä. Tämä koskee myös SM-liigatasoa.

Ilmoittautuminen/vetäytyminen tapahtuu lähettämällä sähköposti STL:n toimistoon osoitteeseen kilpailut@tennis.fi Viestiin on kirjoitettava ilmoittautuvan tai poisjäävän joukkueen nimi, joukkueen kapteenin nimi sekä hänen puhelinnumeronsa ja sähköpostiosoitteensa.

Ilmoittautumiset sarjaan ja vetäytymiset sarjasta tulee tehdä viimeistään 31.3. (1.pääsiäispäivä).Tämän jälkeen sarjatennikseen pääsee mukaan vain mahdollisten luopuneiden tilalle. Ilmoittautumisen takaraja koskee myös uusia joukkueita.

Alla olevasta linkistä pääsee lukemaan ulkopelikauden 2013 sarjatenniksen säännöt. Kaikkien ilmoittautuneiden tulee sitoutua näiden sääntöjen noudattamiseen.

Muutama nosto säännöistä

Sarjan peliaikaa on pidennetty. Tulevana ulkopelikautena se on 1.5.-19.8.
Otteluajoista on sovittava 15.5. mennessä vastustajan kanssa, ja kotijoukkueen tulee kirjata sovittu pelipäivä ja kellonaika Ässään. Mikäli peliaikaa ei ole merkitty viimeistään 15.5., merkitsee Tennisliiton kilpailupäällikkö peliajan Ässään. 16.5. alkaen peliaikojen muutoksia voi tehdä vain molempien joukkueiden hyväksynnällä ja ilmoittamalla muutoksesta kilpailupäällikölle.

Miesten ja naisten SM-liigat ja I divisioona pelataan cup-muotoisina ja keskitetysti 5.-7.7. SM-liigan nousukarsinnat pelataan 12.-14.7.

II – IV -divisioonat pelataan yksinkertaisina sarjoina. Viikonloppu 5.-7.7.on varattu kilpailukalenterissa sarjatennikselle. Siihen kannattaa sopia mahdollisimman paljon otteluita.
Nousukarsinnat pelataan 30.8.-1.9.

Jokaisella pelaajalla on oltava K-jäsenyys maksettuna. Saman pelikauden aikana pelaaja voi edustaa vain yhtä seuraa. Seurasiirrot on tehtävä STL:n edustusmääräysten mukaisesti.
Sarjatennikseen voivat osallistua Suomen kansalaiset ja maassamme vakinaisesti asuvat muun maan kansalaiset, jotka ovat STL:n jäsenseuran jäseniä.
Naiset eivät saa osallistua miesten sarjatennikseen.
Edustussiirrot on tehtävä 30.4. mennessä www.tennis.fi -sivujen kautta.

 

   

Jaa:

Seuraava uutinen: Voita lippuja Ball… →