Ulkokauden 2024 sarjatenniksen seurasiirrot julkaistu

25.4.2024  |  15:44  |  Seurat

Seurasiirtojen hakeminen yleisen sarjatenniksen ulkokaudelle päättyi 22.4.2024.

Ilmoittaneiden pelaajien seurasiirrot, varsinaisen edustusseuran ja sarjaedustus, on julkaistu alla olevaan listaan. Lisäksi seurasiirrot näkyvät seurakohtaisesti seurojen edustajille TennisClubissa. Listassa ei ole Tennisliiga Cupiin tai I-divisioonaan ilmoitettuja ulkomaalaispelaajia.

SEURASIIRROT ULKOKAUSI

Ilmoittaneiden pelaajien seurasiirrot julkaistaan TennisÄssään pelaajien profiileihin 29.4.

Mikäli pelaajalla on merkittynä Ässään vain varsinainen edustusseura, pelaaja saa pelata sarjatennistä edustamassaan seurassa. Mikäli pelaajalla on varsinainen edustusseura ja sarjatennis edustus toisessa seurassa, pelaaja saa pelata sarjatennistä sarjatennis edustusseurassa.

Yllä oleva koskee ainoastaan yleistä sarjatennistä. Senioreiden sarjatennikseen liittyvissä seurasiirroissa ja kysymyksissä yhteys senioritennis@outlook.com.

Yleisen sarjatenniksen edustus (voimassa yhden kauden)

Pelaaja voi saman kauden aikana edustaa vain yhtä seuraa sarjatenniksessä. Pelaaja edustaa varsinaista edustusseuraa, ellei hän tee yhden kauden sarjatennisedustuksen muutosta seuraavasti.

Yleiseen sarjatennikseen 2-divisioonasta alaspäin ulkokaudella 30.6. asti sekä Tennisliiga Cupissa ja 1-divisioonassa ulkokaudella 30.6. asti sarjasiirron voi tehdä suomalaiselle pelaajalle seuraavasti:
– Pelaajan ollessa max. C-luokassa, voi sarjasiirron tehdä mikäli saa nykyiseltä seuralta hyväksynnän ja pelaaja ei ole pelannut kauden aikana vielä missään sarjatennisjoukkueessa.
– Pelaajan ollessa B- tai A-luokassa, voi sarjasiirron tehdä 100 euron käsittelymaksulla, mikäli saa nykyiseltä seuralta hyväksynnän ja pelaaja ei ole pelannut kauden aikana vielä missään sarjatennisjoukkueessa.
Kesken sarjakauden sarjatennisedustus muutoksista tulee ilmoittaa toimisto@tennis.fi. Osoitteeseen ja viestissä tulee olla vanhan seuran yhteyshenkilö kopiona suostumusta varten.

Sarjatennisedustus on tehtävä aina jokaiseksi kaudeksi uudelleen.

Rekisteröitynyt pelaaja

Jos pelaaja on TennisÄssässä ”Rekisteröitynyt pelaaja” eli ilman varsinaista edustusseuraa, voi hän määrittää itselleen varsinaisen edustusseuran milloin tahansa ja tämä tulee heti voimaan.

Pelaajan tulee olla jäsen varsinaisessa edustusseurassaan. Kun jäsenyys on voimassa TennisClubissa, voi pelaaja merkitä itselleen varsinaisen edustusseuran TennisÄssään seuraavasti:

  • kirjaudu TennisClubiin
  • valitse ”Omat tiedot” ja ”Edustusseurat ja yleisen sarjatenniksen seurasiirrot”
  • valitse ”Varsinainen edustusseura – Tee uusi seurasiirtopyyntö”
  • valitse kaudeksi meneillään oleva kausi
  • valitse uusi edustusseura ja tallenna

Uusi edustusseura päivittyy Clubista Ässään tunnin kuluessa.

Lisätietoa seurasiirroista

Jaa:

Seuraava uutinen: Viikkokatsaus 17/2024 – →