Tykkimäki Tourin kannustava fiilis tarttuu

13.2.2017  |  13:40

  

Tykkimäki Mini- ja Miditennis Touria pelattiin viime viikonloppuna eri puolilla Suomea.

Lauantaina Touria pelattiin Valkeakoskella (Häme ja Keski-Suomi), Joensuussa (Itä-Suomi) ja Rovaniemellä (Pohjois-Suomi). Sunnuntaina Tykkimäki Mini- ja Miditennis Tour oli vauhdissa Helsingissä (Etelä-Suomi ja pääkaupunkiseutu) ja Kaarinassa (Lounais-Suomi).

Karjalan Tennis isännöi Joensuun kilpailua, jossa oli minisarjassa osallistujia 12 ja midisarjassa kahdeksan. Kilpailunjohtaja Sami Korhosen mukaan pelit olivat molemmissa sarjoissa erittäin tasaisia ja kaikki pelaajat tsemppasivat hienosti loppuun asti.

Tunnelma turnauksessa oli positiivinen ja ilmapiiri kannustava. Paikalla oli myös mukavasti yleisöä seuraamassa jännittäviä otteluita.

– Toivotaan, että seuraavalla kerralla mukaan lähtisi rohkeasti vielä enemmän osallistujia muista lähialueen seuroista, Korhonen sanoi.

STL:n kilpailupäällikkö Raisa Törnroos-Heinonen lähettää kiitoksensa järjestäville seuroille. Viime viikonloppuna Tykkimäki-kisoja pelasi yhteensä 132 pelaajaa.

– Pisteitä laskiessa tein kaksi ilahduttavaa huomiota: jokaisessa osakilpailussa on mukana paljon uusia innokkaita pelaajia sekä paljon pelaajia, jotka ovat ottaneet sarjan jo omakseen usean osakilpailun pelaamalla. Sarjassa on jopa pelaajia, jotka ovat osallistuneet alueensa jokaiseen osakilpailuun!

Seuraavat osakilpailut pelataan 17.-18.3. Järjestäjina toimivat Lo-Te, Smash-Kotka, TVS, Tennis-61, SoTS, TaTS. Jäljellä on vielä kaksi osakilpailua ennen toukokuun Mastersia, johon kutsutaan kaikki 30 pistettä keränneet pelaajat.

 

Kuvassa Itä-Suomen Tykkimäki miditennikseen osallistuneet kahdeksan pelaajaa. Kuva: Tuomo Pautola.

Jaa:

Seuraava uutinen: Norpe Tennisliigassa lauantaina… →