Norpe Tennisliigassa lauantaina kaksi tiukkaa puolivälierää

17.2.2017  |  12:15

Norpe Tennisliiga on ehtinyt miesten puolivälierävaiheeseen. Runkosarjan voittanut Sata ja toiseksi sijoittunut Grani-Tennis ovat jo varmistaneet paikkansa välierissä, kun taas HVS, Smash-Kotka, Smash ja Valkeakosken Tennis kamppailevat lauantaina sijoituksesta neljän parhaan joukossa.

HVS ja Smash-Kotka kohtasivat runkosarjassa 21. tammikuuta. Tuolloin kotkalaiset veivät voiton 3-1.

– On selvä, että kun HVS:llä on ykköskokoonpanonsa, olemme takaa-ajajia. Äijämme ovat kuitenkin hyvässä kunnossa, joten kaikki on mahdollista. Meiltä on tulossa pikkubussilla kannattajajoukko mukaan. Mielenkiintoinen matsi edessä, Smash-Kotkan Pasi Ahti kommentoi.

Smash-Kotkalta kentällä nähtäneen Ivan Nedelko, Valtteri Ahti, Ville-Petteri Ahti ja Vesa Ahti. HVS:ää edustanevat puolestaan Kenneth Raisma, Patrik Niklas-Salminen ja Emil Ruusuvuori.

Toisessa puolivälierässä kohtaavat Smash ja VT. Smashilta otteluun on ilmoitettu Vladimir Ivanov, Jesper Saarni, Hermanni Tiainen, Mika Purho ja Jussi Tiainen. VT:n kokoonpanossa lauantaina ovat ainakin Oskar Pallin, Joonas Salonen ja Valtteri Telinkangas. Myös Smash ja VT kohtasivat 21. tammikuuta. VT oli tuolloin Smashia vahvempi numeroin 4-0.

Seuraavan kerran Norpe Tennisliigaa pelataan 11. maaliskuuta, jolloin ohjelmassa ovat sekä miesten että naisten välierät. Naisissa loppuottelupaikkaa tavoittellaan otteluissa TaTS-HVS ja Smash-ÅLK. Finaalit pelataan lauantaina 25. maaliskuuta.

 

18.02.2017

HVS – Smash-Kotka klo 15:00

Smash – VT klo 17:30

www.tennisliiga.fi 

Jaa:

Seuraava uutinen: Davis Cup -maaottelu… →