Tykkimäki Tourilla upea määrä pelaajia

11.4.2017  |  00:00

Tykkimäki Mini- ja Miditennis Tourin viimeiset varsinaiset osakilpailut pelattiin viime viikonloppuna eri puolilla Suomea. Tykkimäki Tourin kausi huipentuu toukokuun lopussa pelattavaan Tykkimäki masters -kilpailuun, johon kutsuttavat pelaajat ovat nyt selvillä.

Tykkimäki Touria pelattiin lauantaina Liikuntakeskus Pajulahdessa (Itä- ja Kaakkois-Suomi), Freedom Fund arenalla Kauniaisissa (Etelä-Suomi ja pääkaupunkiseutu), Jarkko Nieminen Areenalla Turussa (Lounais-Suomi) ja Nallisportin palloilukeskuksessa Oulussa (Pohjois-Suomi). Myös Alajärvellä (Länsi-Suomi) ja Jyväskylässä (Häme ja Keski-Suomi) oli tarkoitus järjestää osakilpailut, mutta ne peruuntuivat tällä kertaa liian vähäisten osallistujamäärien takia.

Lahden Verkkopalloseuran järjestämä Pajuketun Tykkimäki Tour piti Mini- ja Miditenniksen lisäksi sisällään muutakin mielenkiintoista ohjelmaa, kun tennismittelöihin osallistuneet tytöt ja pojat saivat päivän päätteeksi mahdollisuuden vierailla Pajulahden Seikkailupuistossa jännittävän kiipeilyn merkeissä. Liikuntakeskus Pajulahdessa nähtiinkin lauantaina paljon innokkaita pelaajia Lahdesta, Kouvolasta, Imatralta, Porvoosta ja Tampereelta, josta osanottajia oli saapunut erityisen suuri joukko.

Pajuketun Tykkimäki Tourille osallistuneet pääsivät myös kiipeilemään. Kuva: LVS.

Tykkimäki Tourilla mahtava määrä pelaajia

Lokakuussa alkaneen kauden aikana Tykkimäki Tourin yksilösarjoissa on nähty yhteensä peräti 583 eri pelaajaa. Minitennikseen on sisäkauden 2016-2017 aikana osallistunut 128 tyttö- ja 172 poikapelaajaa. Miditenniksen osalta vastaavat lukemat ovat 83 tyttö- ja 155 poikapelaajaa. Viime viikonloppuna mukana pelaamassa oli yhteensä 146 lasta. Alustavasti seitsemän osakilpailua jokaisella alueella sisältänyt Tykkimäki Mini- ja Miditennis Tour oli tämän kauden osallistujamäärän suhteen menestys.

Tykkimäki masters Kouvolassa 27.-28.5.2017

Kausi huipentuu Kouvolassa toukokuun lopussa järjestettävään Tykkimäki masters -tapahtumaan, johon saavat kutsun kaikki vähintään 30 pistettä kauden aikana keränneet pelaajat. Kutsun saa tällä kertaa yhteensä 135 tulevaa tennistähteä. Mastersiin kutsun saavien pelaajien tiedot otetaan Tennisässästä, ja kutsut lähetetään pelaajille sähköpostitse ensi viikon aikana.

Tykkimäki Tourin pisteet löytyvät täältä: https://www.tennis.fi/kilpailut/tykkimaki+mini-+ja+miditennis/tykkimaki+mini-+ja+miditennis+tour+yksilosarja/pisteet/

Jaa:

Seuraava uutinen: Kaikki Suomen tennishuiput… →