Tykkimäki Team Tourin päätöstapahtuma pelattiin iloisissa tunnelmissa

7.3.2018  |  07:05  |  Raportit

Viime viikonloppuna Smash Center Helsingissä täyttyi iloisista pienistä pelaajista, kun Tykkimäki Team Tour huipentui päätöstapahtumaan. Noin 150 lasta pelasi joukkueina minitennistä, suoritti taitoradan ja pohti tietovisan vastauksia. Pelaajien ja joukkueiden kapteenien lisäksi paikalla oli vanhempia sekä muuta kannustusjoukkoa, joille oli tarjolla luento lasten ja nuorten liikunnasta ja urheilusta. Seuroista mukana olivat Sata, EVS, TTS, V-P, GT, ETS, GVLK, HyTS, HLK, Smash, ÅLK, LVS ja KoTS.

– Kiva päivä! Erityisen kivaa oli pelaaminen. Lisäksi täällä oli huikea tunnelma. Meillä oli myös huikea joukkue, josta suurin osa on mun koulukavereita. Pelaamisen lisäksi tapahtumasta jäi mieleen erityisesti palkintojenjako. Aion osallistua tulevaisuudessakin, totesi EVS:aa edustava Annika 7v. tapahtuman jälkeen.

Palkintojenjaossa pelaajat saivat mm. lahjakortit Tykkimäen huvipuistoon ensi kesäksi. Tietovisassa osallistujilta kysyttiin mikä on kivointa tenniksessä. Tässä suosituimmat vastaukset: pelaaminen, hauskanpito, voittaminen, oppiminen, uusiin ihmisiin tutustuminen ja kaverit. Tykkimäki Team Tourilla mukavinta oli: matsien voittaminen, pelaaminen, taitorata sekä avajaiset.

– Pyrimme jatkamaan loistavaa konseptia myös seuraavalla sisäkaudella. Tästä tulee vielä tarkempaa infoa, totesi Tennisliiton kilpailupäällikkö Raisa Törnroos-Heinonen onnistuneen tapahtuman jälkeen.

Kuvia tilaisuudesta löytyy Tennisliiton Facebook-sivulta.

Jaa:

Seuraava uutinen: Tennisliiga huipentuu finaaleihin… →