Tennisliiga huipentuu finaaleihin lauantaina

9.3.2018  |  15:29  |  Ennakot

Tennisliigakausi huipentuu huomenna lauantaina Talin Tenniskeskuksessa pelattaviin finaaleihin. Miesten finaalissa kohtaavat helsinkiläisseurat HVS ja HLK, joten Suomen mestaruuden lisäksi panoksena on myös Helsingin herruus. HVS kamppailee mestaruudesta myös naisten puolella, jossa se saa vastaansa TaTS:n Tampereelta.

Kaksinpelien otteluparit

Miehet:

Emil Ruusuvuori (HVS) – Karl Kiur Saar (HLK)

Kenneth Raisma (HVS) – Niklas Bucht (HLK)

Sami Huurinainen (HVS) – Masi Sarpola (HLK)

Naiset:

Sabrina Santamaria (HVS) – Mariella Minetti (TaTS)

Anastasia Kulikova (HVS) – Ella Haavisto (TaTS)

Miesten puolella Tennisliigan runkosarjan voittanut HVS lähtee finaaliin hienoisena ennakkosuosikkina, mutta molemmat joukkueet korostavat, että marginaalit ovat pieniä ja pelit tulevat olemaan tiukkoja.

– Lähtökohtaisesti olemme altavastaajia, mutta kyllä meillä kuitenkin on mahdollisuudet voittoon. Meille on tärkeää saada hyvä alku ja päästä pelaamaan nelinpelejä. Jos niin tapahtuu, niin silloin meillä on hyvät mahdollisuudet yllättää HVS. Meilahdesta on tulossa 80-100 fania kannustamaan omia, joten finaalista tulee varmasti hieno tapahtuma, toteaa HLK:n kapteeni Gabor Lovro.

– On hienoa, että vastassa on rakas naapuriseura. Olemme tyytyväisiä, että olemme saaneet finaaliin iskukykyisen joukkueen. Otteluparit ovat mielenkiintoiset. Emil on pelannut viime aikoina hyvin ja vastustaja Saar taas on ollut liigassa kova. Raisman ja Buchtin ottelussa nuoruus ja kokemus kohtaavat. Meille kantautunut huhu kertoo, että Bucht on kovassa iskussa. Huurinainen-Sarpola-kamppailusta ennustan erityisen tunteikasta, pohtii HVS:n valmennuspäällikkö Saku Siivonen.

Myös naisten puolella HVS voitti Tennisliigan runkosarjan. Molemmat finaalijoukkueet ovat olleet vahvoja koko kauden ja varmasti mielellään kruunaisivat sen kultaisilla SM-mitaleilla.

– Tosi hieno ja odottava fillis, kun kaikki huipentuu huomenna. Vielä pari päivää sitten oli vähän epävarmuutta joukkueen kokoonpanosta, mutta tällä hetkellä näyttää siltä, että ensimmäistä kertaa kapteeniuteni aikana meillä ovat kaikki kuusi joukkueen jäsentä paikalla. Se on tosi hieno juttu. Jo ennen kauden alkua pidimme Tamperetta kovimpana vastustajanamme ja nyt kohdataan sitten finaalissa. Kaksi parasta joukkuetta pelaavat ansaitusti mestaruudesta, toteaa HVS:n kapteeni Emma Laine.

Tennisliigan finaalit käynnistyvät Talin Tenniskeskuksessa klo 13.30.

Reaaliaikainen tulosseuranta ja livestriimi löytyvät osoitteesta www.tennisliiga.fi

Kuvassa HVS:n naisten joukkue (Oona Orpana, Emma Laine, Laura Hietaranta, Peppi Ramstedt) viimeisen runkosarjakierroksen yhteydessä

Jaa:

Seuraava uutinen: HVS Tennisliigan valtias… →