Tykkimäki Team Tour alkaa – yhdessä on hauskempaa!

27.10.2017  |  06:00

Kuva: STL.

Viime vuonna ensimmäistä kertaa menestyksekkäästi järjestetty Tykkimäki Team Tour jatkuu uudella kaudella. Ensimmäiset ottelut pelataan tulevana viikonloppuna 28.-29.10.2017.

Kyseessä on joukkuemuotoinen mini- ja miditennissarja, jonka toivotaan olevan helppo askel siirtyä seuran sisäisistä otteluista pelaamaan lähiseuroja vastaan joukkueena ja valmentajan johdolla. Ottelutapahtuma koostuu kaksinpeleistä, nelinpeleistä ja taitoradasta. Jokaisena ottelupäivänä joukkue palkitsee pelaajistaan päivän tsempparin.

Tykkimäki Team Touria pelataan Etelä-Suomessa ja Kaakkois-Suomessa. Mukana on yhteensä lähes 30 joukkuetta. Etelä-Suomen osalta mukana olevat joukkueet, ottelutapahtumat/järjestäjät sekä jatkossa myös kertyneet pisteet löytyvät täältä.

Erillisten ottelutapahtumien lisäksi pelataan molempien alueiden yhteinen lopputapahtuma Smash Centerissä, Myllypurossa 3.3 klo 12-16.

Taitorataa kannattaa harjoitella – parhaat palkitaan

Jokaiseen ottelutapahtumaan kuuluu kiinteänä osana myös taitorata. Joukkueet kilvoittelevat vastakkain radalla, jonka tehtävät pohjautuvat Tennisliiton Taitopassiin. Tehtäviä kannattaa harjoitella etukäteen, sillä kauden aikana parhaiten menestyneet joukkueet palkitaan lopputapahtuman yhteydessä Tykkimäen huvipuistolahjakorteilla.

Tulevan viikonlopun taitorata näyttää tältä:

Tykkimäki Team Tour kannustaa ja innostaa

Tuusulan Tennisseuran puheenjohtaja ja TTS:n midijoukkueen kapteeni Anssi Lindqvist kuvailee Tykkimäki Team Touria innostavaksi pelimuodoksi.

– Tykkimäki Team Tour mahdollisti sen, että ensikertalaisia oli helpompi houkutella kisailemaan. Mukaan lähti monta sellaista lasta, jotka olivat harjoitelleet pari vuotta, mutta kisoihin asti ei tie ollut vienyt. Joukkuekisat ja joukkueena tehdyt ottelumatkat loivat mahtavan ryhmähengen näille junioreille.

Lindqvistin mukaan se sama ryhmähenki on näkynyt kentällä myös tänä vuonna, kun samat joukkueet ovat harjoitelleet yhdessä.

– Erityisesti voi mainita, että Tykkimäki Team Tourilla on ollut todella suuri merkitys muutamille tyttöryhmille, joiden into, uskallus ja palo kilpailemiseen on noussut samalla, kun harjoituksissa on näkynyt yhä enemmän hymyjä.

Jaa:

Seuraava uutinen: Ruusuvuori taisteli välieriin… →