Ruusuvuori taisteli välieriin Junior Mastersissa

27.10.2017  |  14:52

Emil Ruusuvuori

Emil Ruusuvuori eteni välieriin ITF Junior Masters -turnauksessa Kiinan Chengdussa. Ruusuvuori kukisti alkusarjan kolmannessa ottelussa Serbian Marko Miladinovicin erin 7-5, 6-1.

– Olen tyytyväinen. Tänään peli ei tuntunut parhaalta mahdolliselta, mutta taistelin ja nyt olen välierissä, Ruusuvuori iloitsi.

Alkuun peli ei sujunut odotetusti, mutta Ruusuvuori käänsi pelin edukseen.

– Keskityin vain omaan tekemiseen ja siihen mitä osaan. Joskus peli tuntuu tiukemmalta kuin joskus, sellaista se on välillä, Ruusuvuori sanoi.

Myös Ruusuvuoren valmentaja Federico Ricci sanoi ottelun olleen haasteellinen.

– Peli oli haasteellinen, koska vastustajan otteita ei voinut hyvin ennustaa. Ja Emil oli pakkovoiton edessä, jos mieli eteenpäin. Oli myös kova paikka toipua eilisestä kovatasoisesta matsista. Emil syötti hyvin ja ja nosti pelin tasoaan vaikeammassa ensimmäisessä erässä. Toisessa erässä peli kulki jo flowssa ja se osoitti kumpi oli tänään parempi, Ricci analysoi.

Kautta aikojen ensimmäisenä suomalaisena ITF Junior Masters -turnaukseen kutsuttu Emil Ruusuvuori aloitti kovalla kentällä pelattavan kilpailun voittamalla Itävallan Jurij Rodionovin selvin lukemin 6-0, 6-2. Toisen ottelun torstaina hän hävisi niukasti junioreiden rankingykköselle Kiinan Yibing Wulle lukemin 7-6(7), 6-4. Ruusuvuori voitti oman lohkonsa ja eteni välieriin.

– Eilinen peli oli hyvätasoinen. On ollut hauskaa pelata, Ruusuvuori arvioi otteitaan.

Turnaus jatkuu huomenna lauantaina välierillä, jossa Porsche Junior Team Finlandin Ruusuvuori kohtaa Argentiinan Axel Gellerin, joka on junioreiden rankingkakkonen maailmassa.

– Odotan innolla välierää. Tästä eteenpäin mennään peli kerrallaan, Ruusuvuori totesi.

2017 ITF Junior Masters -turnauksen sivut

Jaa:

Seuraava uutinen: Suomalaiskaksikko tykitti turnausvoittoon… →