Tykkimäki Mini- ja miditennistour jatkui hauskalla joukkuekilpailulla

11.1.2016  |  10:44

Tykkimäki Mini- ja miditennis Tour aloitti vuoden vauhdikkaasti Laajasalossa, Oulussa ja Pajulahdessa. Joukkuemuotoinen kilpailiu houkutteli Laajasaloon jopa 52 pelaajaa ja Ouluunkin 32.

– Kussakin joukkueessa oli kaksi pelaajaa, joista molemmat pelasivat kaksin- ja nelinpelin. Kevään aikana pelaamme vielä toisenkin kisan vastaavanlaisella kilpailutavalla. Rohkeasti mukaan vaan, STL:n kilpailupäällikkö Raisa Törnroos-Heinonen sanoo.

– Joukkuefiilistä ei pääse tenniksen maailmassa kovin usein kokemaan, ja erityisesti nuorelle pelaajalle yhteenkuuluvuus on tärkeää. Uskoisin joukkuemuodon myös laskevan kynnystä kilpailla.

Sata-Tenniksen puheenjohtaja Roope Kailaheimo nautti Laajasalon vilskeestä:

– Tykkimäki-kisat lähtivät upeasti käyntiin, ja etenkin vanhemmat kiittelivät joukkuepelimuotoa todella paljon. Aluksi heille oli hieman epäselvää, miten pelit pelataan, mutta viimeistään alkuinfoissa tilanne selkiytyi. Kivat pelit ja onnistunut tapahtuma kaiken kaikkiaan.


Pistetilanne (Pajulahden pisteet täydentyvät mahdollisimman pian): https://www.tennis.fi/kilpailut/tykkimaki+mini-+ja+miditennis+tour/pistetilanne/


Lisää kuvia viikonlopulta: https://www.facebook.com/Sata-Tennis-Ry-525030337575272/?fref=photo ja https://www.facebook.com/granitennis/?fref=ts 

 

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Junior Grand Prix… →