Tykkimäki Mini- ja Miditennis Tour: ”Nämä Tykkimäki-kisat ovat kivoja!”

27.3.2019  |  07:56  |  Raportit, Seurat, Yhteistyökumppanuudet

Iloisia Tykkimäki Mini- ja Miditennis Tourin osallistujia Hyvinkään tapahtumasta 23.3.

Maaliskuussa pelattiin Tykkimäki Mini- ja Miditennis Tour -osakilpailut Tampereella (TaTS), Kajaanissa (KaTS), Hyvinkäällä (HyTS), Kotkassa (Smash-Kotka) ja Turussa (TVS). Pelaajia oli hienosti mukana, yhteensä 172.

Viime lauantaina pelaamisen riemua nähtiin muun muassa Turussa, jossa TVS-Tenniksen tapahtuma sujui onnistuneesti alusta loppuun.

– TVS sai positiivista palautetta pelaajien vanhemmilta. Jokainen sai pelata useampia kehittäviä otteluita. Oli myös hienoa, kun Salo oli mukana useamman pelaajan voimin, kertoi TVS:n Kimmo Hurme.

Hyvinkään tapahtumassa oli myös ilo ylimmillään ja päivä päättyi Tykkimäki Mini- ja Miditennis Tour -osakilpailuille sopivaan lausahdukseen erään pelaajan toimesta:

– Nämä Tykkimäki-kisat ovat kivoja!

Huhtikuun 27. päivä saadaan pelata Tykkimäki-osakilpailut vielä Jyväskylässä (JTS), Lappeenrannassa (LTS), Oulussa (OVS), Kauniaisissa (GT) ja Salossa (SaTS). Kausi huipentuu yhteiseen Masters-päätöstapahtumaan Kouvolassa 25.-26.5. Tapahtumaan kutsutaan kaikki, jotka ovat keränneet 30 pistettä kauden aikana.

PISTETILANNE

Muistutuksena vielä, että jokaisessa osakilpailussa arvotaan kaikkien osallistujien kesken Tykkimäki-lahjakortteja joilla pääsee viettämään kesällä mukavan päivän Kouvolan huvipuistossa. Eli ei muuta kuin ilmoittautumaan huhtikuun tapahtumiin:

TYKKIMÄKI MINI- & MIDITENNIS TOUR | JYVÄSKYLÄ 27.4.
TYKKIMÄKI MINI- & MIDITENNIS TOUR | LAPPEENRANTA 27.4.
TYKKIMÄKI MINI- & MIDITENNIS TOUR | OULU 27.4.
TYKKIMÄKI MINI- & MIDITENNIS TOUR | KAUNIAINEN 27.4.
TYKKIMÄKI MINI- & MIDITENNIS TOUR | SALO 27.4.

Jaa:

Seuraava uutinen: Kesäduuni OP:n piikkiin… →